Woning met parkeerlift nu te koop in Den Bosch

Op Funda staat er op dit moment een zeer bijzondere en luxe woning in Den Bosch te koop. De woning is op loopafstand gesitueerd van het centrum van Den Bosch, beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 262 vierkante meter en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 84 vierkante meter. Verder beschikt de woning over drie slaapkamers, twee badkamers en drie aparte toiletten, allen verdeeld over 4 woonlagen. De badkamers zijn voorzien van een ligbad en douche en ook is de woning voorzien van glasveze;, waardoor snel internet gegarandeerd is. Iets wat je wel mag verwachten van een woning met deze James Bond-allure.

Op de begane grond bevindt zich de entree naar de open hal tot de super dikke parkeerlift met laserbeveiliging. De gedeeltelijk ondergrondse parkeerlift biedt de mogelijkheid tot het inpandig parkeren van twee auto’s. De eerste verdieping is de ”woonverdieping” met een riante woonkamer en een fraaie woon-/eetkeuken. De tweede verdieping is de ”slaapverdieping” én het design zou een luxe hotel niet misstaan. Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers, allen uitgevoerd in dezelfde stijl als de overige interieurbouw. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en heeft een open doorgang naar de luxe en suite badkamer met midden in de ruimte een fijn ligbad. De achterzijde geeft toegang tot de ruime inloopdouche.

Woning funda den bosch

Wat is de vraagprijs volgens Funda?

Op Funda staat geen specifieke vraagprijs vermeld, de prijs is namelijk op aanvraag. Maar volgens Huispedia heeft de woning een geschatte woningwaarde van tussen de 1.114.000 en 1.232.000 euro. Een flink bedrag natuurlijk, maar de koper krijgt er een ware parel voor terug. Bekijk hieronder maar eens een paar foto’s van deze prachtige woning in Den Bosch die nu op Funda te koop staat (Bron: Funda):

Funda Woning Den Bosch te koop

Den bosch huis Funda