Café in Limburg te koop op Funda

Onze vrienden van Gewoonvoorhem tipten ons over een opvallende woning op Funda. Dit pand is gelegen in Munstergeleen in Limburg. Het is misschien niet zo druk als in de grote stad, maar gezellig zal het hier zeker worden.

Munstergeleen ligt in Limburg, niet ver van de Brunssummerheide en dicht bij de Duitse grens. Het café, gelegen aan Overstraat 14, heeft veel meer te bieden dan je in eerste instantie zou denken. Wij geven jullie een kleine rondleiding.

stamkroeg

Rondleiding in de Limburgse kroeg

Op Funda valt te zien dat je zo’n € 250.000 kwijt bent voor dit opvallende object. Echter krijg je hier niet alleen een kroeg voor, jij hebt tegelijkertijd een kleine woning te pakken. Rollend van de kroeg naar huis was nog nooit zo makkelijk.

Het café op de begane grond is 370 vierkante meter groot, met verschillende opbergmogelijkheden. Als je kijkt naar het café zelf, dan zie je dat er genoeg mogelijkheden zijn om hier een heerlijke tijd te hebben. Zo zie je op de foto’s al een pooltafel, dartbord en zelfs twee kegelbanen. Je hoeft je hier dus zeker niet te vervelen in onze ogen.

Het woongedeelte is zo’n 101 vierkante meter en biedt dus genoeg ruimte voor al je creatieve ideeën. Via de trap bereik je de eerste verdieping, welke voorzien is van een badkamer en twee slaapkamers. Ook is er nog een trap naar de tweede verdieping, welke momenteel als zolder dient.

Al met al kan je met de aankoop van dit pand alle kanten op. Dus ben jij een kroegenganger en ondernemer? Dan is dit wellicht dé kans voor jou. Bekijk nog een aantal foto’s (bron: Funda) hieronder:

stamkroeg

stamkroeg

slaapkamer boven kroeg woning te koop limburg