Een bijzondere woning in Amersfoort staat nu te koop

Op Funda staat er momenteel een toch wel hele bijzondere woning in Amersfoort te koop. Deze karakteristieke eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 147 m2 en bevindt zich op een ruim perceel van maar liefst 398 m2. Deze prachtige woning beschikt over vijf kamers, waaronder drie slaapkamers, één badkamer en twee aparte toiletten. Dezbadkamer is tevens voorzien van een ligbad. Lekker veel ruimte dus voor een groot gezin.

Maar dat is niet zeker alles. Deze geheel verbouwde en kleurrijke vrijstaande woning beschikt daarnaast ook over een diepe oprit, veranda, tuinhuis met afdak en een souterrain. De huidige bewoners hebben dit huis de afgelopen 25 jaar uitstekend onderhouden. Ook is deze woning geheel verbouwd en voorzien van een compleet souterrain in Anton Pieck-stijl, welke in gebruik is als “eet-/drink- en proeflokaal”.

Woning Amersfoort Funda

Verder zijn de huidige bewoners ook niet zuinig omgegaan met het kleurgebruik in hun woning. De gele keuken, het rode toilet en de badkamer met alle kleuren van de regenboog doen bijna pijn aan je ogen. Al moeten we natuurlijk wel zeggen dat smaken verschillen.

Deze woning is ook nog eens heel goed geïsoleerd. Zo beschikt dit huis over dakisolatie, HR-glas en muurisolatie. Je kunt tijdens zomerse dagen namelijk heerlijk genieten in de riante tuin. Deze is ideaal voor een gezellige barbecue in het zonnetje met de familie.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De vraagprijs voor deze unieke woning in Amersfoort bedraagt op Funda €698.000. Gekeken naar de realistische woningwaarde van tussen de €688.000 en €840.000 is deze woning ook nog eens goed geprijsd. Ben jij op zoek naar een speciale woning? Dan zou deze woning misschien wel wat voor jou kunnen zijn. Zie hieronder een aantal foto’s van deze bijzondere woning in Amersfoort die nu te koop staat op Funda:

badkamer kleurrijk

Keuken woning Amersfoort FundaBadkamer Funda woning Amersfoort