Een zeer goedkope woning in Bad Nieuweschans

Op Funda staat er momenteel een eengezinswoning te koop in Bad Nieuweschans voor een zeer degelijke prijs. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 92 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 762 m2. Deze eengezinswoning beschikt vier slaapkamers, allen verdeeld over drie woonlagen. Daarnaast beschikt de woning ook over een garage met ruimte voor één auto en een ruime achtertuin met een oppervlakte van 529 m2.

De woning  is gelegen in de buurt Nieuweschans-Centrum. Daar vind je op korte afstand een grote supermarkt, een toeristisch centrum, een bloemenwinkel, huisarts, fysiotherapie, peuter- en basisschool en het Wellness resort Thermen Bad Nieuweschans. Kortom, genoeg voorzieningen in de buurt.

Wat vertelt de Funda-advertentie over het huis?

Op de begane grond bevindt zich de entree/hal met een trap naar de eerste verdieping, een ruime woonkamer van 28 m2, dichte keuken met kelder, hal met achterentree, toilet, badkamer met doucheruimte en wastafel, slaapkamer van 9 m2 en ruime berging/garage van 20 m2. Op de eerste verdieping bevinden zich de overige drie slaapkamers en een bergruimte. Genoeg ruimte voor het hele gezin dus.

Dit huis is echter nog wel toe aan een kleine opknapbeurt. Maar geen zorgen, het is zeker geen heel erge bouwval. Het is dus niet nodig om voor een heel groot bedrag te verbouwen. Ben jij niet vies van een beetje klussen en nog opzoek naar een goedkope woning? Dan zou dit een echte buitenkans kunnen zijn.

Woning in Bad Nieuweschans

Wat is de vraagprijs op Funda?

De vraagprijs voor deze woning in Bad Nieuweschans bedraagt op Funda slechts €129.000. Dat is gezien de realistische woningwaarde van tussen de €221.000 – €245.000 een zeer redelijke prijs. Ben jij benieuwd hoe de woning er van binnen uitziet? Bekijk hieronder dan een aantal foto’s of kijk op Funda (Bron: Funda):

woning in Bad Nieuweschans keuken

woning funda bad nieuweschans vrijstaand huis