Vrijstaande kluswoning te koop in Bad Nieuweschans

Deze kluswoning is te vinden in Bad Nieuweschans (Groningen), gelegen aan de Bunderweg 31, waar je nog de geur kan ruiken uit de jaren 30 (hopelijk niet letterlijk). Het vrijstaande huis heeft met 108 vierkante meter aan woonruimte en een terrein van maar liefst 300 vierkante meter genoeg ruimte om flink uit te pakken als klusser.

Hoewel wonen aan de straat de Bunderweg lekker rustig is, kan je eenvoudig de gezelligheid opzoeken. Alles bevindt zich namelijk op loopafstand, denk aan bars en supermarkten.

funda kluswoning

Wat vertelt de advertentie op Funda?

In totaal biedt deze woning ruimte voor maar liefst vier slaapkamers. Ideaal voor een gezin dus. Op de begane grond loop je in een hal, waar je uitkomt in een grote woonkamer/eetkamer en een ruime keuken en twee balkons, met uitzicht over de tuin. Vanaf de woonkamer betreed je eenvoudig de werkplek/kleine slaapkamer. Hoewel de badkamer ook van alle gemakken voorzien is, lijkt het ons sterk dat jij die in deze staat wil behouden. Naast de keuken kan je via de trap de eerste verdieping bereiken. Daar vind je drie slaapkamers.

Buiten op het terrein kan je ook een garage vinden met een overkapping en een schuurtje. Al met al heeft deze woning qua grootte en indeling veel potentie, alleen kan het geheel wel zeker een beetje liefde gebruiken. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de woning in Bad Nieuweschans (bron: Funda):

funda kluswoning

funda kluswoning

funda kluswoning