Woning in Musselkanaal (Groningen) staat te koop op Funda

De woning op Funda aan de Sluisstraat 14 is een eengezinswoning uit 1906 met een woonoppervlakte van 175 m². Dit huis heeft, vier slaapkamers van een ruime zonnige achtertuin. Met een perceelgrootte van 742 m² heb je hier volop ruimte om te genieten van het buitenleven. Momenteel wordt het pand gebruikt als tandartspraktijk, maar met een paar aanpassingen kun je er een mooi woonhuis van maken. Het huis wordt leeg opgeleverd, dus het is helemaal klaar voor een nieuwe start.

Op de begane grond vind je een meterkast, een wachtkamer met ontvangstbalie, twee behandelkamers, een toilet en een kelder. Door naar de eerste verdieping heb je een overloop, inbouwkasten, een kantoorruimte met keuken, een badkamer met toilet en douche, en twee slaapkamers. Ook is er meer dan genoeg bergruimte.

tandarts woning Funda

Wat maakt de woning zo bijzonder?

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de combinatie van ruimte en mogelijkheden. Of je nu een werkplek aan huis nodig hebt of gewoon een grote familie wil, met dit huis kan het allemaal. De woning heeft grotendeels dubbelglas en vloerisolatie, wat bijdraagt aan een beter energielabel E. De cv-ketel (HR-107 combiketel) zorgt voor zowel de verwarming als warm water. Met een diepe achtertuin van 400 m², gelegen op het noordoosten, heb je alle ruimte om van de zon te genieten.

Daarnaast is er een vrijstaande stenen berging, ideaal voor het opbergen van gereedschap, fietsen of wat dan ook. De woning ligt aan een doorgaande weg met vaarwater. Je hebt dus niet alleen mooi uitzicht, maar ook toegang tot het water.

Locatie van het huis is ideaal

De ligging van dit huis is een groot pluspunt. Musselkanaal is een leuk dorp in de provincie Groningen, bekend om de gezellige sfeer en mooie natuur. De Sluisstraat is een rustige straat, maar met alle voorzieningen in de buurt. Winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn gemakkelijk te bereiken. Ideaal dus voor gezinnen, maar ook voor natuurliefhebbers is dit geen slechte plek. Je kunt wandel- en fietsroutes afleggen door het Groningse landschap. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning (bron: Funda):

tandartsenpraktijk wachtkamer

opknap woning te koop funda groningen

tuin Musselkanaal