Bijzondere villa in Vinkeveen te koop

Op Funda liepen we vandaag een woning tegen het lijf die ons hart sneller liet kloppen. Deze bijzondere villa van ongeveer 311 m² is gelegen aan de Groenlandse kade bij de Vinkeveense plassen. De villa is gebouwd in 2019 en heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 4950 m².

Op deze grond staat deze zeer stijlvolle woning die niet alleen ultiem comfort biedt, maar ook nog eens een adembenemend uitzicht heeft over de Zuidplas. Zoals je al aan de architectuur kunt zien, heeft de Funda villa in Vinkeveen een luxe afwerking en is het ook nog eens ontzettend zuinig door het A+ energielabel.

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Deze villa in Vinkeveen heeft een beveiligd toegangshek en een eigen zeer ruim parkeerterrein waar je meerdere auto’s kwijt kunt. Vanuit hier heb je toegang tot een van de twee bergingen. Heb je nou zelf niet meerdere wagens in je bezit? Dan biedt het parkeerterrein ook nog de mogelijkheid om er iets anders van te maken. Deze ruimte is namelijk niet direct zichtbaar voor de omgeving waardoor je je gemakkelijk uit het zicht kunt onttrekken.

Op de begane grond bevinden zich voornamelijk een aantal slaapkamers, sanitaire ruimtes en een kantoor. Vanuit de master slaapkamer heb je een verbluffend uitzicht op het prachtige water en algehele omgeving. Door de glazen schuifpui sta je in direct contact met buiten waardoor je ook binnen een mum van tijd aan de rand van de plas staat voor een frisse ochtendduik. De badkamer zit aan de slaapkamer vast en is voorzien van een douche, toilet en vrijstaand bad. Daarnaast heeft de master slaapkamer ook nog eens een grote walk-in closet die aan de badkamer vast zit.

Funda villa Vinkeveen

Aan de voorzijde van de woning vind je de tweede slaapkamer die ook een eigen badkamer met douche en wastafel heeft. Daarbij zijn de wasmachine en droger in een aparte ruimte te vinden. Ook is het kantoor op de begane grond te vinden die je via de hal kan betreden.

Op de eerste verdieping, met een fantastisch uitzicht op de plas, vind je de woon- en kookruimte. Zowel de keuken als de woonruimte is huiselijk, maar ook modern afgekleed, met zwarte, grijze en beige tinten. Via de glazen schuifpui heb je toegang tot het riante dakterras, met zicht op de tuin waar je met lekker weer heerlijk van de zon kan genieten. Deze hele ruimte is voorzien van grote ramen, waardoor er veel lichtinval in de keuken en woonruimte aanwezig is. Dit geeft de ruimte een open en gezellige sfeer.

Woonkamer

Wonen aan de Vinkeveense Plassen, een droom van velen

Natuurlijk moeten we niet vergeten dat deze Funda villa in Vinkeveen toegang heeft tot de Vinkeveense Plassen. Het huis heeft een enorme tuin waarin je een panoramisch uitzicht hebt op het water. Ook zit er een eigen insteekhaven bij waar je makkelijk met je boot het water op kan. Naast het prachtige uiterlijk van de woning, biedt het dus ook nog comfort en is het praktisch gelegen voor iedereen die van een mooie omgeving en water houdt. Toch moet je wel aardig diepe zakken hebben om deze woning te kopen: op dit moment staat de Funda villa namelijk te koop voor maar liefst € 4.95.000,-. Bekijk hieronder meerdere foto’s van de woning aan de Groenlandse Kade 101 A:

woning vinkeveense plassen

parkeergarage woning

Boot