Tussenwoning vol kleurrijke details op Funda

We gaan het er later nog verder over hebben, maar als je buiten staat valt het eerste direct op. Het huis heeft namelijk een vangrail in de tuin. Eenmaal binnen, vallen direct alle verschillende kleuren op. Zo is er een rode keuken, heb je een oranje wand en zijn er plafonds met allerlei schilderingen.  Deze tussenwoning aan de rand van Haren heeft het allemaal.

Op begane grond beschikt de woning over een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de zolder is door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde een functionele ruimte is ontstaan wat kan dienen als 3e slaapkamer of hobbyruimte. Waar je zelf zin in hebt natuurlijk. De achtertuin is gelegen op het westen, bereikbaar via een achterom en beschikt over een vrijstaande stenen berging en een overdekt terras.

Wat valt er te beleven in Haren?

De wijk is kindvriendelijk en heeft voldoende speelgelegenheden. Haren is een dorp in de gemeente Groningen en heeft 18.450 inwoners. Het centrum van Haren is niet heel ver weg van de woning. Daarbij komt ook nog dat de steden Groningen, Assen en Hoogezand snel en eenvoudig te bereiken zijn.

Blijkbaar is het ook heel makkelijk om allerlei soorten (verkeers)borden te stelen in het dorp, getuige de hoeveelheid borden die te zien zijn op de foto’s in de advertentie. Zo hangen er bordjes uit (vermoedelijk) cafés, staan er verschillende verkeersborden in en rondom het huis en ga zo maar door. Maar het meest opmerkelijke blijft wel de vangrails in de voortuin.

In de Instagram-video hieronder wordt nog maar even benadrukt wat er zo opvallend is aan het huis:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Libero Aankoop (@liberoaankoop)

Wat betaal je voor deze Funda woning?

Deze Funda woning aan Laagveld 88 in Haren is voor 349.000 euro van jou. En daar krijg je dan 103 vierkante meter aan woonruimte en 150 vierkante meter aan perceeloppervlakte voor terug. Of de vangrail ook mag blijven, weten we niet. Het zou in ieder geval wel zorgen voor een unieke toevoeging aan het huis. Bekijk hieronder nog wat foto’s van de woning:

verkeersbord in tuin

funda woning gestolen spullen

badkamer