Prachtige villa in Wassenaar staat nu te koop

Op Funda staat momenteel een stijlvolle woning te koop aan de Konijnenlaan 53, te Wassenaar. Deze prachtige woning is gebouwd in 2009, heeft een riante woonoppervlakte van maar liefst 438 m2 en bevindt zich op een ruim perceel van 1830 m2. Je hebt hier dus genoeg ruimte voor jezelf, je partner, eventuele kinderen én meer. Deze woning beschikt zes slaapkamers, allen verdeeld over drie woonlagen. Daarnaast zijn er vier badkamers en twee aparte toiletten aanwezig. De badkamers zijn voorzien van alles waar jij maar aan kan denken, zoals een jacuzzi, stoomcabine, twee ligbaden, drie douches en vier toiletten. Deze woning is ook nog eens hartstikke duurzaam, dit huis is namelijk volledig geïsoleerd en heeft dan ook het energielabel A.

De villa is ideaal ingedeeld voor een groot gezin. Zo is er een grote living eetkamer, leefkeuken, hoofdslaapkamer met badkamer en inloopkast en een wasruimte. De tuin is lekker groot en er is dan ook genoeg ruimte voor een gezellige barbecue op warme, zomerse dagen. Afkoelen tijdens een warme dag kan gemakkelijk in het mooie buitenzwembad.

Villa wassenaar Funda

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze ontzettend mooie villa staat op Funda te koop voor een vraagprijs van maar liefst €4.785.000. Natuurlijk is dat hartstikke veel geld, maar als koper krijg je er een van de mooiste woningen voor terug. Ben jij benieuwd hoe deze prachtige en luxe woning in Wassenaar er van binnen uitziet? Zie hieronder dan een paar foto’s van deze prachtige villa in Wassenaar (bron: Funda):

dure villa wassenaar te koop funda

keuken met kookeiland te koop

Funda villa Wassenaar