Waar kennen we Emily Ratajkowski van?

Emily Ratajkowski is een 31-jarig model. De brunette werd al op jonge leeftijd ontdekt en is op 14-jarige leeftijd door het modellenbureau Ford Models gecontracteerd. De actrice heeft voor grote bedrijven gewerkt zoals Forever 21, Nordstorm en Frederick’s of Hollywood. Verder heeft ze ook een rol gehad in verschillende films zoals Gone Girl, Welcome Home en In Darkness. Kortom, ze houdt zichzelf wel bezig.

Het prachtige model op Instagram

Door al dat succes is het model ook zeker niet onbekend op social media. Op Instagram heeft Emily al 30 miljoen volgers. Hierop verwent ze haar volgers met foto’s van haar luxe leventje en met foto’s van haar schitterende modellenwerk.

Gisteren heeft ze ons ook weer wederom verwend met een video waarop ze te zien is in bikini, met daaronder de caption: ‘City Girl Summer. All new @inamoratawomantomorrow 4.26.’ Zorgeloos loopt ze door de stad in haar eigen creative, maar verleidelijke style. Inmiddels heeft ze al bijna 400.000 likes op de video en honderden reacties. Dat wel in minder dan 24 uur tijd! Bekijk hieronder de video van de prikkelende Emily Ratajkowski:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)