De vraagprijs per vierkante meter valt nog mee

Op zich is die vraagprijs best redelijk, zeker als we kijken naar het enorme stuk grond en de grote woonoppervlakte die erbij inbegrepen zijn. Hierdoor komt de vraagprijs per vierkante meter uit op slechts 3.147 euro. Als je dat naast de prijs per vierkante meter van een huis in Amsterdam legt, valt het nog reuze mee. In de hoofdstad betaal je per vierkante meter namelijk gemiddeld 8.500 euro. Voor aanzienlijk minder geld woon je dan misschien niet in Amsterdam, maar wel in één van de mooiste huizen in heel Limburg!

 

Parkachtige tuin die grenst aan het Zandenbos

De woning bevindt zich op een prachtig stukje van de Veluwe. Vanuit de achtertuin is direct het Zandenbos te betreden. Dat bos is enkel met een tweede achteringang gescheiden van de tuin. Die tuin is overigens net zo mooi, al dan niet mooier dan het Zandenbos. Op Funda wordt de achtertuin omschreven als ‘parkachtig’ en ondanks het nabijgelegen bos is er genoeg privacy voor een eventuele zonnestoel. Momenteel beschikt de tuin overigens al over diverse terrassen en zelfs een aantal vijvertjes. Ook staan er verschillende bijgebouwen, waaronder een luxe boomhut. Van hieruit is het uitzicht over de woning, tuin en het Zandenbos, fenomenaal! Ondanks de groene omgeving, is de dorpskern van Nunspeet te bereiken met vijf minuten wandelen. Daarnaast is de befaamde golfbaan (met 27 holes) Het Veluwemeer genaamd, op steenworpafstand. Je kan, bij wijze van spreken, vanuit de achtertuin afslaan om vervolgens te putten op één van de 27 holes van Het Veluwemeer.

Architect Peter Heuvelsmans en een recentelijke moderniseringen

De villa werd in 1998 al gebouwd, maar is in de daaropvolgende jaren zeer goed onderhouden. De bekende architect Peter Heuvelmans heeft de woning destijds ontworpen en later nog een beetje aangepast. Zo werd de villa recentelijk op bepaalde gedeeltes gemoderniseerd en verduurzaamd. Dit is gedaan door middel van strakke wanden, luxere keuken (met kookeiland) en twee warmtepompen. Hierdoor beschikt de woning over het heilige energielabel A, wat betekent dat de energie- en gaskosten redelijk beperkt blijven. Dit onderhoud vond voornamelijk plaats op de begane grond en heeft het huis van absolute meerwaarde voorzien.

Luxueuze binnenzijde van de villa

De woonoppervlakte van de woning bedraagt maar liefst 570 vierkante meter. Van deze meters heeft Peter Heuvelmans goed gebruik gemaakt. Het begint bij de dubbele inpandige garage die ruimte biedt voor minstens zes vierwielers. Het souterrain kan nog helemaal naar eigen wens worden ingericht, maar beschikt al wel over een eigen entree, toiletgroep en badkamer. Ook is er in deze ruimte een biljarttafel met de benodigde attributen aanwezig. Het échte werk begint in de ontvangsthal van de villa. Daar trekt vooral de luxueuze trap de aandacht. Aan de rechterzijde is middels een glazen deur, de living te betreden. Ook hier kijk je je ogen uit, voornamelijk dankzij de prachtige haard die zich onder de gigantische televisie bevindt. Het is overigens niet echt nodig om deze tv aan te zetten, want door de vele ramen rondom in de woonkamer zorgt de prachtige omliggende tuin al voor genoeg entertainment.

De complete en luxe keuken hoeft niet alleen gebruikt te worden om te eten en te koken. Het kookeiland zorgt voor genoeg ruimte om te werken en relaxen. Ook in deze ruimte is het uitzicht op de parkachtige tuin optimaal. Die tuin is door middel van dubbel openslaande deuren te betreden vanuit de keuken. Gelijkvloers bevinden zich ook nog een slaapkamer voor eventuele logés en een ruime kelder.

Panoramisch uitzicht op je eigen park

In principe is de begane grond al genoeg om in te leven, maar alle pracht en praal gaat rustig verder op de bovenverdieping. De masterbedroom is namelijk een parel op zich. Na een heerlijke nachtrust bieden openslaande deuren hier toegang tot een riant balkon waar het uitzicht formidabel is. Funda heeft het over ‘een panoramisch uitzicht over uw eigen park’. Dat klinkt niet slecht! De andere slaapkamers zijn niet zó luxe als de masterbedroom, maar zijn wel allemaal ruim van opzet en verkeren in topconditie. Ook aan de badkamer ontbreekt niets. Vooral het royale ligbad trekt in die kamer de aandacht.

Exclusief interieurontwerp

De eerste verdieping is nog niet ingericht en kan dus volledig naar smaak worden aangepast. Toch bestaat er al wel een interieurontwerp voor deze villa, die op aanvraag gerealiseerd kan worden. In dit ontwerp is er op de bovenverdieping geen sprake van vijf slaapkamers en één badkamer, maar vier slaapkamers en twee badkamers. Daarbij is het ontwerp van de masterbedroom zó luxe dat deze elke hotelkamer overtreft. Daarnaast heeft de interieurontwerper gedacht aan een inloopkast en zelfs een ‘make-upruimte’. Kosten noch moeite zijn gespaard en voor de toekomstige eigenaar van de woning biedt het een enorme kans op een geslaagde inrichting.

Inmiddels staat deze prachtige Limburgse villa al zes weken te koop. Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend om over een budget van 1.800.000 euro te beschikken, maar de woning lijkt een unieke kans voor huizenzoekers die dat bedrag wel op de bankrekening hebben staan. Vooralsnog is de villa beschikbaar, dus wees er snel bij heren! Bekijk hieronder meer foto’s (bron: Funda):