De luxe villa in Middenbeemster doet ons denken aan Ibiza

Op Funda staat er momenteel een prachtige en zeer unieke woning te koop in Middenbeemster. Zo lijkt de villa van binnen regelrecht uit Ibiza te komen. Deze woning is heerlijk ruim met een woonoppervlakte van 172 vierkante meter en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 490 m2. Deze villa beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers, twee aparte toiletten en een royale keuken die is voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. De badkamers zijn voorzien van een ligbad en twee douches.

Deze villa is in 2021 gebouwd en is met het energielabel A dan ook zeer duurzaam. Buitenshuis beschik je over een eigen oprit en een heerlijke tuin met meerdere terrassen. Deze woning is werkelijk waar een echte belevenis. Je proeft hier de sfeer, het buitenleven en de charme. Met de verrassende hoeveelheid woonruimte en overdosis aan comfort dat dit huis aanbiedt is dit fraaie vrijstaande woonhuis een echte droomwoning.

Voor een heerlijk dagje in de buitenlucht zit je hier ook helemaal goed. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen erf. Daarnaast beschikt de villa over een heerlijke tuin gelegen op het zuiden waardoor er van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond wel een plekje in de zon te vinden is. De tuin is voorzien van meerdere terrassen en veel groen. Hierdoor is dit een ideaal plekje om een groot deel van je tijd door te brengen zodra je hier woont.

Woning Funda middenbeemster

Wat is de vraagprijs op Funda?

Op Funda bedraagt de vraagprijs voor deze villa gelegen in Middenbeemster maar liefst 1.000,000 euro. Dit is uiteraard hartstikke veel geld, maar daar krijg je wel echt een prachtige villa voor terug. Zie hieronder maar eens een aantal foto’s van deze prachtige villa (bron: Funda):

ibiza stijl villa funda ter koop middenbeemster

Woning Funda Middenbeemster slaapkamer

Badkamer woning Funda Middenbeemster