Een flinke bak ruimte, vlak naast Amsterdam

Als je verliefd wordt op deze woning, dan moet je in Hoofddorp zijn. Met een woonperceel van zo’n 1150 vierkante meter is er aan ruimte geen gebrek. Daarnaast zullen door het zuinige energielabel A+ de energiekosten niet hoog oplopen. De villa bevat alle luxe die een mens nodig heeft. Ook dragen de 303 vierkante meter aan woonoppervlakte zeker bij aan het comfort, en heb je alle mogelijkheden om je binnenshuis af te zonderen.

Villa Hoofddorp Woonkamer

Wanneer je het huis betreedt stuit je na een wandeling door de gang snel op de kantoorruimte. Hieraan grenzend zit een heerlijk ruim leefgedeelte, uiteraard met vloerverwarming. Aan de andere kant van het leefgedeelte tref je een ruime woonkeuken aan, van alle luxe voorzien. Zo kun je door middel van de wijnklimaatkast ervoor zorgen dat je wijntjes altijd op de juiste temperatuur zijn, en bevat het gasfornuis een geïntegreerd afzuigsysteem. Door de glazen pui in deze ruimte, komt er een fijne hoeveelheid licht binnen en kijk je uit op je ruime tuin. Prima vertoeven!

Villa Hoofddorp Keuken

Ook de eerste verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming. Met drie badkamers en vier ruime slaapkamers kun je er prima een groter gezin in kwijt. Vooral de grote masterbedroom met een balkon biedt mogelijkheden om in de zomer met een kopje koffie heerlijk uit te kijken op je landgoed. Wanneer je met minder personen woont zijn er volop mogelijkheden om de slaapkamers om te toveren naar extra kantoren, loungeruimtes, of naar een persoonlijke inloopkast.

Villa Hoofddorp Slaapkamer

Midden in de tuin bevindt zich een zoutwaterzwembad. Het zwembad is uiteraard verwarmd, dus ook op een frissere dag is het mogelijk om een plonsje te wagen. Zin in een borrel buitenshuis? Ook dat kan. Het ‘poolhouse’ aangrenzend aan het zwembad heeft een ingebouwde bar/recreatieruimte en een gym. Je kan de gym ook omtoveren naar mancave uiteraard.

Villa Hoofddorp Bar

Qua locatie zit je in Hoofddorp helemaal goed. Hoofddorp heeft meer dan voldoende sociale voorzieningen, en binnen een halfuurtje, met de auto of met de trein, zit je in hartje Amsterdam. Al helemaal warm geworden van deze woning? Voor een luttele 1.750.000 euro kan hij al van jou zijn! Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Boekanierlaan 28, te Hoofddorp:

funda woning hoofddorp te koop

woning met zwembad te koop hoofddorp