Tussenwoning in Breda is prachtig

Momenteel staat er een hele bijzondere woning aan de Bloemstraat 23 in Breda te koop die tot in de puntjes is gestyled. Deze compleet gemoderniseerde woning is gelegen op een top locatie in het Ginneken, een van de gezelligste buurten van de Noord-Brabantse stad.

 

Wat vertelt de Funda-advertentie?

De woning heeft een woonoppervlakte van 89 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 73 m2. Dit huis beschikt over vier kamers waarvan drie slaapkamers, één badkamer en één apart toilet, allen verdeeld over 2 woonlagen. Daarnaast is het goed gesoleerd en voorzien van glasvezel waardoor je nooit last hebt van traag internet. Buiten bevindt zich een mooie achtertuin met een oppervlakte van 22 m2. Deze is afgedekt, wat voor lekker veel privacy zorgt. Je kunt hier dus zonder zorgen heerlijk zonnen of een heerlijke barbecue houden op een zomerse dag.

funda woning te koop in breda huis

In 2022 heeft de huidige eigenaar de gehele woning opgeknapt. Dit heeft geresulteerd in een in woning die vanbinnen tot aan de puntjes is gestyled. Zo is de gehele begane grond voorzien van een prachtige en praktische gietvloer en zijn alle wanden en plafonds strak gestuukt. Via de woonkamer bereik je de moderne keuken. Deze is voorzien van een kookeiland en de allernieuwste inbouwapparatuur, zoals een wijn klimaatkast en een heetwaterkraan. Op de eerste verdieping bevinden zich in totaal drie slaapkamers en een moderne badkamer. De grootste slaapkamer is uitgerust met een airco waardoor je in de zomer heerlijk kunt slapen. Het platte dak is in 2022 ook geheel vernieuwd en voorzien van isolatie. Tevens is het mogelijk om je auto gratis voor de deur te parkeren.

woning breda te koop funda ginneken

De gezellige Ginneken Markt en het stadscentrum van Breda liggen op loop- of fietsafstand. Wanneer je voor een lekkere wandeling wil gaan, kun je dat doen in Het Mastbos en het Markdal. Kortom: een fantastische, instapklare woning op een hele fijne locatie.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De vraagprijs van deze Prachtige woning in Breda bedraagt op Funda €500.000. Ben jij benieuwd hoe deze woning er van binnen uitziet? Bekijk hieronder dan een aantal foto’s (bron: Funda):

Funda Woning Breda

Achtertuin woonkamer Funda Breda woning