Een prachtige stolpboerderij in Callantsoog staat te koop

Stap binnen in de prachtig gerenoveerde stolpboerderij uit 1905 en ervaar het ultieme vakantiegevoel in het dagelijkse leven. De grootschalige renovatie van 2019 heeft de boerderij getransformeerd tot een modern en luxueus toevluchtsoord. Met genoeg grond is er ruimte voor drie wooneenheden. Een multifunctioneel bijgebouw en twee recreatiewoningen geven deze stolpboerderij veel opties. Deze recreatiewoningen hebben ook vergunningen, wat flexibiliteit biedt voor het eventueel verhuren van een van de gebouwen.

Betreed de stolp en ontdek zes ruime slaapkamers en drie badkamers. De woonvertrekken zijn royaal en de open woonkeuken, gericht op het oosten, is de absolute eyecatcher van de woning. De stoere stalen constructie draagt bij aan het prachtige stijl van het interieur.

woonboerderij funda te koop callantsoog

Achter de boerderij strekt zich een ruime loods uit op een indrukwekkend perceel van 7.751 m². De tuin rondom de stolp en de recreatiewoningen is strak aangelegd met plantenbakken, grasvelden en een kippenhok. Een ruim terras grenst aan de woonkeuken, en met in totaal acht parkeerplaatsen en twee laadpalen voor elektrische auto’s is er voldoende parkeergelegenheid.

Renovaties van 2019 tot ca. 2021 hebben alles aangepakt, waarbij alleen het dak en het vierkante ontwerp behouden zijn gebleven. Vloeren, wanden, indeling, isolatie, raampartijen, voorgevel, elektra en waterleidingen zijn vernieuwd en gemoderniseerd. Verwarming gebeurt middels een pellet kachel, en met in totaal 44 zonnepanelen is de stolp energiezuinig.

woonboerderij mooi funda te koop

Recreatiewoningen 1 en 2 bieden een adembenemend uitzicht over landerijen en beschikken over een gezellige veranda. Met een goed uitgeruste keuken en drie slaapkamers op de eerste verdieping, zijn ze ideaal voor ontspanning.

Het schilddak, bedekt met pannen en riet, geeft de woning een tijdloos karakter. Met 7.751 m² aan perceeloppervlakte, biedt de woning een harmonieuze samensmelting van woonboerderij, externe bergruimte en tuinen.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Met in totaal 17 kamers, 13 slaapkamers, 5 badkamers en een apart toilet, biedt de indrukwekkende indeling ruimte en luxe in elke hoek. Duurzame voorzieningen, zoals zonnepanelen, maken deze woonboerderij klaar voor de toekomst.

Deze woonboerderij staat te koop voor een bedrag van € 1.900.000 kosten koper. Oké, we geven toe dat dat een flink bedrag is. Maar je krijgt er ook ontzettend veel luxe voor terug. Bekijk hieronder meerdere foto’s van de woning aan de Helmweg 5, te Callantsoog:

mooi huis te koop twee miljoen

strakke badkamer betonlook woning funda te koop

mooie woonboerderij te koop houten balken woonboerderij te koop noord holland