Een van de mooiste stadsvilla’s in Eindhoven staat op Funda

De kapitale stadsvilla is neergezet in een keurige laan gelegen in Eindhoven. Deze Dr Schaepmanlaan kent nog wel meer parels, maar er staat er slechts één te koop. Laat dit dan wel meteen een van de mooiere exemplaren betreffen. Op het perceel van bijna 1400 vierkante meter staat dit enorme kasteelachtige pand. De woning biedt woonruimte van circa 335 vierkante meter.

Er is gedacht aan alle vormen van luxe. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenkant. De foto’s spreken eigenlijk al voor zich. Dit huis is imposant! Hier rij je niet zomaar voorbij. Toch biedt de locatie, waarbij geen gebrek is aan groenvoorziening, veel rust en privacy. Om jezelf te vermaken hoef je eigenlijk de deur niet eens uit.

Het begint bij de luxe oprijlaan en achtertuin

Het verhaal rondom luxe begint al bij de oprijlaan. Een eigen oprit mag uiteraard niet ontbreken bij een huis zoals dit. Het meterslange grindpad komt uiteindelijk uit in de voortuin van de villa. Hier ziet alles er keurig uit en is de beplanting netjes bijgehouden. Aan de rechterzijde is er plaats gemaakt voor de stalling van meerdere voertuigen. De toekomstige eigenaar kan hier minstens vijf dikke bolides kwijt.

Kortom, de voortuin is al een lust voor het oog, maar dit is slechts een voorproefje van wat de achtertuin te bieden heeft. Deze tuin maakt deze Eindhovense villa pas écht een droom. Er is namelijk gedacht aan een gigantisch buitenzwembad. Met de zonnebedden aan langs de badrand geeft dit tafereel een werkelijk vakantiegevoel. In de zomer hoef je dus niet meer naar Spanje te vliegen. Zet twee stappen buiten en je hebt alles wat je nodig hebt op een hete zomerdag. Ook als het koud is kan je gerust een duik nemen in dit enorme bad. Het bad is voorzien van verwarming door middel van een zogeheten ‘solardek’. Hiermee dek je het bad af tegen vuiligheid van buitenaf en warm je het tegelijkertijd op. Handig!

villa met zwembad eindhoven funda

Binnenkant van supersterrenniveau

Ook aan de binnenzijde verveel je je niet snel. Saai kunnen we de inrichting namelijk niet noemen. Er is veel gebruik gemaakt van verschillende kleuren en aparte vormen. Zo heeft een van de badkamers een zeer opmerkelijke kraan en douche. Het lijkt wel alsof je in de Efteling bent. Het is wel weer eens iets anders dan we normaal gesproken tegenkomen op Funda.

Ook de keuken is prachtig ingericht. Er is veel gebruik gemaakt van marmer en zelfs een kraan van goud! Het enige wat nog ontbreekt, is een privéchef, maar dat zal voor de komende huizeneigenaar financieel waarschijnlijk geen probleem zijn.

badkamer funda woning

Een wijnkelder kan natuurlijk niet ontbreken

Om het plaatje compleet te maken is er zelfs rekening gehouden met een wijnkelder. Een kleine kelder is het niet en er liggen ook niet een paar karige flesjes met huiswijn. Met de drank die hier ligt kan je wel een aantal avonden doorhalen met je vrienden. Als we het gehele pakket bekijken is deze villa in Eindhoven de vraagprijs van 4,4 miljoen meer dan waard. Maar ja, het blijft het tienvoudige van de kosten van een gemiddelde woning in Nederland. Nog even hard doorwerken dus mannen en zeg nooit nooit!

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Dr Schaepmanlaan 14, te Eindhoven:

stadsvilla eindhoven te koop

villa eindhoven te koop

keuken marmer zwartoverloop ruime trap

woning funda met wijnkelder te koopmarmeren douche