Unieke buitenkans op de Pleinweg 162a in Rotterdam

Dit mooie appartement in de Rotterdamse wijk Carnisse is 62 m² en beschikt over twee slaapkamers. Ideaal voor de mensen onder ons die zichzelf een ‘handige Harry’ kunnen noemen. De kluswoning aan de gezellige Pleinweg is gelegen boven de winkels op de eerste etage en is op zeer korte afstand van Zuidplein en de Maastunnel. Je hebt niet alleen de winkels binnen handbereik, maar je bent ook binnen no-time in het hart van Rotterdam. Een ideale locatie dus.

 

Wat krijg je voor deze lage prijs op Funda?

Op de advertentie op Funda vonden wij de volgende informatie over de woning: de entree is via een portiek aan de Pleinweg en op de eerste etage bevindt zich de woning met entree naar de hal. Deze hal geeft toegang tot verschillende ruimtes. Zo vind je aan de voorzijde van de woning de (voormalige) keuken met een afgesloten keukenruimte. Maar deze afgesloten ruimte is gemakkelijk open te breken, zodat je de keuken bij de woonkamer kan betrekken. Deze ruime woonkamer van ca. 23 m² beschikt over een moederhaard en over suite deuren die je rechtstreeks naar de grote slaapkamer brengt. In deze grote slaapkamer van ruim 14 m² bevindt zich ook een deur die je naar het zonnige balkon brengt, gelegen op het zuiden.

funda opknapper rotterdam

Ook de tweede slaapkamer van ca. 7 m² ligt aan de achterzijde van de woning en brengt gelijk toegang naar het balkon. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en heeft verwarming middels de moederhaard. En dan hebben we nog de badkamer en het toilet dat langs de hal gelegen is. Deze zijn al gesloopt, dus dat scheelt je al een hoop sloopwerk. Dus mocht je zin hebben om te gaan verbouwen dan is dit appartement zeker een mooie kans.

Zie hieronder een aantal foto’s van het appartement aan de Pleinweg 162 a te Rotterdam:

funda opknapper rotterdam

funda opknapper rotterdam

funda opknapper rotterdam