Een prachtige rietgedekte villa in Rosmalen staat te koop

Er staat weer eens een prachtige woning op Funda. Deze keer liepen we tegen een villa aan in het mooie Rosmalen. Het gaat hier om een vrijstaande, rietgedekte villa die op een enorm perceel van 1.662 m2 staat. De woning is ontzettend mooi afgewerkt en is van alle luxe voorzien.

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 488 m2. Er zijn zes slaapkamers, drie badkamers en nog veel andere ruimtes in de villa te vinden. In de tuin vind je een verwarmd zwembad met poolhouse, overkappingen en een inpandig garage.

Funda villa

Wat zegt de Funda-advertentie?

Bij binnenkomst zie je meteen de prachtige visgraat vloer en ingebouwde kasten. De trap in de gang brengt je op de eerste verdieping aan de voorkant van het huis. Als je de gang doorloopt kun je door de deur naar een grote leefkeuken in het midden van de woning. Deze keuken is helemaal nieuw en heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de leefkeuken kun je naar buiten gaan of genieten van de tweede leefruimte.

Funda parel Rosmalen 1

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan de masterbedroom een vaste garderobekast heeft. Ook heeft de masterbedroom een balkon en een aangelegen badkamer. Naast de overige slaapkamers zijn er op de eerste verdieping ook nog een tweede badkamer te vinden.

Op de tweede verdieping vind je nog eens twee grote slaapkamers en drie badkamers. Ook zijn hier de overige berging en zolder aanwezig. Alle verdiepingen hebben dezelfde prachtige, huiselijke afwerking en overkoepelend thema.

De villa is gelegen aan de Jonkvrouw de la Courtlaan 3 te Rosmalen. De ligging is fantastisch en de woning is omringd door andere prachtige villa’s. De vraagprijs is €4.600.000,-, dus we kunnen wel stellen dat deze woning niet voor de ‘normale stervelingen’ is weggelegd. Hieronder vind je een paar foto’s (bron: Funda):

Funda parel Rosmalen 5 Funda parel Rosmalen 2