De luxe rietgedekte villa in Emmeloord

De woning in Emmeloord heeft een woonoppervlakte van 454 m2, bevindt zich op een ruim perceel van maar liefst 3665 m2 en is in 2022 gebouwd. De villa is ook ontzettend duurzaam met het energielabel A++. Een woning met een energielabel als deze wordt ook wel een 0-op-de-meter-woning genoemd. Het huis verbruikt namelijk net zo veel energie als dat het opbrengt in een jaar tijd.

De riante villa beschikt over maar liefst twaalf kamers, waarvan vijf slaapkamers, vijf badkamers en twee aparte toiletten, allen verdeeld over drie woonlagen. De badkamers zijn voorzien van onder andere een sauna, ligbad, drie douches en twee toiletten. Daarnaast is deze moderne woning ook voorzien van een alarminstallatie, zonnepanelen en glasvezelkabel. Hiermee is een snelle internetverbinding gegarandeerd. Ook is er een prachtige en ruime aangelegde tuin. Daar vind je onder andere een groot zwembad en een jacuzzi. Dat is heerlijk voor wanneer het buiten warm is en je even wil afkoelen en ontspannen in het water.

Funda woning Emmeloord

Deze prachtige villa beschikt over een hele mooi en luxe souterrain, waar zich een wasruimte, logeerplek en gameroom bevinden. Daar kun je lekker een potje gamen en met de glasvezel aansluiting zal je nooit last hebben van traag internet. De wasruimte is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger. Door middel van de stortkoker is het wasgoed binnen no time vanaf de eerste verdieping aanwezig in de wasruimte.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Op Funda bedraagt de vraagprijs voor deze droomwoning € 2.295.000. Natuurlijk is dat een ontzettend hoog bedrag, maar als koper zal je zeker niet teleurgesteld raken. Zie hieronder een paar foto’s van deze prachtige woning in Emmeloord (bron: Funda):

Woning Funda Emmeloord woonkamer

woning met game kamer

Emmeloord woning Funda