Nieuwe films, series en documentaires in mei 2023 op Netflix

Heb jij alle films, series en documentaires op alle streamingdiensten al uitgespeeld omdat het lenteweer de afgelopen tijd nog ver te zoeken is? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want de gehele maand mei komen er weer nieuwe films en series op Netflix. Met deze week The Mother, McGregor Forever, Faithfully Yours en Victim/Suspect in de spotlights.

 

The Mother

In de nieuwe actie thriller The Mother is te zien dat een huurmoordenaar op de vlucht is voor gevaarlijke aanvallers om haar dochter te beschermen. Een spannende film, met een nog spannendere actrice. De hoofdrol is namelijk weggelegd voor niemand minder dan Jennifer Lopez. The Mother is op 12 mei te zien op Netflix. Zie hieronder de trailer:

 

McGregor Forever

In de documentaire serie McGregor Forever wordt de MMA-vechter Conor McGregor gevolgd. Hij heeft de hoogste toppen van de UFC bereikt en zijn prestaties liegen er niet om. Maar de weg hiernaartoe was voor de MMA-vechter niet gemakkelijk. Zo heeft hij veel klappen moeten incasseren en brak hij voor zijn gevecht met Dustin Poirier in juli 2021 zijn been. Kortom, een interessante documentaire serie waarin ook een andere kant van de carrière van de Ierse atleet in beeld wordt gebracht. Ook geïnteresseerd geraakt? McGregor Forever kun je vanaf 17 mei streamen op Netflix. Zie hieronder de trailer:

 

Faithfully Yours

In de Nederlandse thriller Faithfully Yours is te zien dat Bodil (gespeeld door Bracha van Doesburgh) en Isabel (gespeeld door Elise Schaap) regelmatig een pauze in hun drukke leven te nemen door een weekendje weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan en werken zij alle details uit zodat hun echtgenoten er nooit achter zullen komen. Maar als Isabel opeens vermist raakt lijkt het helemaal mis te gaan, want Bodil kan de leugens bijna niet meer bijhouden terwijl de politie een onderzoek start. Faithfully Yours is vanaf 17 mei op Netflix te zien. Zie hieronder de trailer:

 

Victim/Suspect

In de documentaire Victim/Suspect onderzoekt de journaliste Rachel de Leon een zaak van een vrouw die een valse aangifte zou hebben gedaan. Hier ziet zij een patroon. Zo keren autoriteiten zich tegen de slachtoffers en worden zij gevangen gezet door het systeem in plaats van dat zij gerechtigheid vinden. Een heftige documentaire met echte beelden die jij vanaf 23 mei kunt zien op Netflix. Zie de trailer hieronder:

 

Zie hieronder alle films en series die in mei verwacht worden: