Een privé-eiland in de Randstad, wat wil je nog meer?

Droom je er nou van om volledig te ontsnappen aan de drukte van de Randstad maar toch in de regio te blijven? Dan is dit Funda privé-eiland precies datgene wat je zoekt. De woning heeft de bijpassende naam Vogelskamp gekregen en bevindt zich in een betoverende oase van rust midden in de prachtige Kagerplassen in Warmond.

In totaal heeft het eiland een perceeloppervlakte van 2.505 m2; genoeg ruimte dus om lekker ruim te kunnen wonen en te ontspannen. Het weelderige groen rondom zorgt voor maximale privacy, terwijl een open zone in het hart van het eiland de perfecte plek is om van de zon te genieten. Met een eigen trekpont vanaf Kaageiland en zes privé parkeerplaatsen op het vasteland, ben je goed verbonden met de wereld.

Funda privé-eiland Randstad

Wat heeft Vogelskamp in Warmond te bieden?

Vogelskamp is een echt paradijs en zoals gezegd enorm geschikt voor watersportliefhebbers. Je hebt namelijk directe toegang tot de Kagerplassen, waar je allerlei vormen van recreatie kan uitoefenen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje zeilen, zwemmen, kajakken en vissen. Voor de échte sporters kun je er ook nog eens waterskiën en zelfs windsurfen op een goede dag.

Blijf je liever aan wal? Dan kun je enorm tot rust komen in het omliggende natuur. Het eiland bestaat uit een vrijstaande boerderij die in 1900 is gebouwd met daar omheen ook nog eens vier kleine vrijstaande huizen die beschikbaar zijn voor verhuur.

Funda privé-eiland Randstad

Je kan ervan maken wat jij wilt

Ondanks dat het perceeloppervlakte aardig wat vierkante meters beslaat, heeft de woning een woonoppervlakte van 135 m2. De woning zelf bevat in totaal vier kamers waarvan drie slaapkamers. Bestaande uit twee woonlagen, is er zowel één badkamer aanwezig met nog een apart toilet op de eerste woonlaag. Dat de woning al aardig wat jaren oud is, is op een prachtig rustieke manier aan de woning terug te zien. De inrichting van de Vogelskamp is op dit moment erg klassiek met veel hout en referenties naar het omliggende water. Of je daar nou fan van bent of niet; je kunt het huis natuurlijk naar eigen smaak inrichten.

Naast een enorme tuin met ontzettend veel mogelijkheden is er aan de achterzijde van het huis ook nog ruimte om lekker aan het water te kunnen zitten. Met een persoonlijke steiger kun je makkelijk je bootje aanleggen en de zomer lekker op het water doorbrengen. Of in de winter gezellig met het gezin gaan schaatsen natuurlijk

water

Wat is de vraagprijs op Funda?

Maar wat kost dit prachtige Funda privé-eiland dan eigenlijk? Om te kunnen wonen in de Vogelskamp moet je wel wat diepere zakken hebben want de woning heeft op dit moment een vraagprijs van maar liefst €2.950.000,-. Zie hieronder meer foto’s:

woonkamer

privé eiland kopen funda nederland