Een dorpscafé in Dreumel staat te koop

Wil je deze kroeg op Funda bemachtigen? Dan moet je in Dreumel zijn. Dit dorpje onder Tiel bevat een kleine 4.000 inwoners, en is een heerlijk plekje voor de mensen die op zoek zijn naar rust. De dorpskroeg bevat maar liefst 237 vierkante meter aan wooncomfort, op een perceel van 430 vierkante meter. En dat voor het luttele bedrag van 375.000 euro. Ruimte zat dus, maar er moet nog wel het een en ander aan gebeuren…

 

Eventjes klussen?

Wanneer je het terrein betreedt, loop je tussen de losse stenen en de plukken onkruid richting het pand. Open je de deur, dan kom je direct in de voormalige kroeg terecht. Deze grotere zaal zou je prima kunnen omtoveren tot woonkamer, mits je er een hoop tijd en materialen in stopt. In de vloer lijken enige gaten te zitten, waardoor lopen door de woonkamer nog niet optimaal is, en aan de muren te zien lijkt wat geklus en een likje verf ook niet overbodig. Wanneer je houdt van hout, dan is het plafond erg leuk, maar dat lijkt ook nog wat onderhoud nodig te hebben.

Woonkamer café funda

Op de begane grond vind je ook nog drie toiletten, een extra ruimte en een keuken. De extra ruimte zou je kunnen omtoveren tot slaapkamer, of als loungeplek. Aansluitend aan deze kamer vind je het derde toilet, en een soort halletje voor een douche. Dat wordt wel even stevig boenen wil je daar schoon van worden.

Douche plee funda

Wat voordelig is aan de extra kroegtoiletten, is dat er een urinoir inhangt. Als man is het natuurlijk optimaal om die te laten hangen, hoewel de eventuele dame in huis er waarschijnlijk iets minder gelukkig van wordt.

Urinoir koreg cafe

Achterin vind je nog een soort plek die je zou kunnen omtoveren tot keuken. Hierachter kan je zelfs nog een bijkeuken creëren. Het pand is dusdanig leeg, dat je zelf een nieuwe indeling zou kunnen maken. Zo kan je het pand helemaal inrichten naar eigen smaak.

Funda bar keuken

De bovenste verdieping is een absolute bak met ruimte. Wanneer je wat wandjes in deze verdieping knalt, kan je hier prima twee of drie slaapkamers van maken, afhankelijk van hoe groot je ze wil hebben.

Kroeg zolder

Check hieronder meer foto’s van deze voormalige kroeg op Funda:

Huis in Dreumel

Kroeg op fundaCafé Dreumel

Al helemaal warm geworden van dit pand? De voormalige kroeg in Dreumel staat op Funda te koop voor 375.000 euro.