Een oude kerk in Nijmegen staat te koop

Gelegen in de mooie en historische straten van Nijmegen staat een zeer unieke woning te koop op Funda. Deze woning staat in het hart van het stadscentrum maar toch op een zeer rustige locatie waar je veel privacy hebt. De royale woning is oorspronkelijk gebouwd als gereformeerde kerk in 1888. Eén ding is zeker: dat is nog steeds duidelijk te zien onder andere de prachtige grote vensters in de voor- en de achtergevel.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 388 m2, bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 174 m2 en beschikt over vijf slaapkamers, drie badkamers en één apart toilet. Een van de badkamers is voorzien van een ligbad en alle drie de badkamers beschikken over een toilet. De ruime open keuken is voorzien van een kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur. In de tuin bevindt zich een prachtige zonneterras voor de warme zomerdagen. Verder heeft dit huis drie woonlagen, een kelder en is de woning voorzien van een alarminstallatie.

omgebouwde kerk woonkamer luxe nijmegen

Het souterrain bereik je via de vaste trap vanaf de begane grond. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer met en-suite luxe badkamer. Deze badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel. Op deze verdieping vind je ook ook de oorspronkelijk kelder waar veel authentieke elementen nog heel goed zichtbaar zijn. Deze ruimte is ideaal voor bijvoorbeeld een wijnkelder.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De zeer luxe woning in Nijmegen staat Funda te koop voor een vraagprijs van €2.200.000. Een ontzettend groot bedrag natuurlijk, maar de koper krijgt er ook echt wat voor terug. Bekijk hieronder maar eens paar foto’s van deze prachtige woning aan de Begijnenstraat 20, te Nijmegen (Bron: Funda):

funda kerk nijmegen te koop woning

badkamer Funda woning Nijmegen