Echt klushuis staat nu te koop op Funda

Dus jij bent als echte klusser op zoek naar woning met veel potentie? Dan is dit vrijstaand klushuis op Funda een mooie kans voor jou. Deze woning is gelegen in het schilderachtige dorp Zurich, in Friesland welteverstaan, en is helemaal klaar om volledig gerenoveerd te worden. Met een royale benedenverdieping, inclusief en aangebouwde berging en garage, heeft deze woning dus ontzettend veel mogelijkheden en potentie om omgetoverd te worden tot een prachtige nieuwe woning.

Het originele bouwjaar van het huis is 1920, dus het brengt ook nog wat geschiedenis met zich mee. Het perceel bedraagt 480 m², waarvan 118 m² aan woonoppervlakte. In totaal heeft het huis maar liefst zes kamers, waarvan vijf slaapkamers, één badkamer en een apart toilet. Al deze ruimte is verdeeld over twee woonlagen. En misschien nog wel het beste nieuws: dit vrijstaand klushuis staat nu te koop voor maar 150.000 euro.

woning renoveren in zurich friesland

Wat de omgeving van Zurich te bieden heeft

Zoals al eerder genoemd, ligt de Funda-opknapper in Zurich, in het Fries bekend als Surch, en is een charmant en vredig dorp dat rustig aan de kop van de Afsluitdijk en de Waddendijk ligt. Het is een echte idyllische locatie vanwege de omliggende natuur en rust, wat natuurlijk ook een unieke levensstijl met zich meebrengt. Zurich heeft een hele fijne ligging, aangezien het centraal gelegen is tussen Harlingen, Witmarsum en Makkum, waardoor je altijd omringt bent door de rijke geschiedenis van de provincie. Maar wat kun je in de omgeving allemaal doen? In de directe omgeving van Zurich zijn talloze mogelijkheden voor zowel recreatie als ontspanning. Ben je een echte fietsliefhebber? Dan kun je enorm genieten van de uitgestrekte fietspaden langs de dijken. Als je meer een natuurmens bent, kun je heerlijk vogels spotten in de omliggende wetlands. Natuurlijk zijn er ook nog andere lokale evenementen te bezoeken. Genoeg te doen en te zien dus.

Wat je kunt verwachten van deze Funda-opknapper

Maar wat krijg je precies als je dit klushuis koopt? Als je de woning binnenkomt kom je in de entree met hal, toilet, trap en meterkast terecht. Verspreid over de begane grond vind je de woonkamer, afzonderlijke keuken, drie slaapkamers en een badkamer. De woonkamer heeft veel ruimte met een groot raam aan de voorzijde van de woning. Hierdoor komt er veel licht binnen wat de ruimte weer heel open maakt.

woonkamer klushuis

De woonkamer wordt van de keuken gescheiden door een muur met raam en deur. De keuken bevat ook veel ruimte, maar moet nog zeker opgeknapt worden. Ook aan de achterzijde van de woning zit een groot raam dat veel licht in de keuken doorlaat.

Via de trap kom je op de bovenverdieping terecht, waar de andere slaapkamers zich bevinden. De verschillende slaapkamers bieden veel potentie om omgetoverd te worden tot wat je zelf wilt. Er is in ieder geval genoeg ruimte om er zowel slaap- als hobbykamers van te maken. Met nog een trap kom je op de zolder terecht die ondanks het schuine dak ook nog als berging of extra ruimte gebruikt kan worden. Bekijk hieronder meer foto’s van de Funda-advertentie van de woning aan de It Leech 9, te Zurich:

Funda-opknapper klushuis vrijstaand

Goedkope woning vrijstaand Funda

toilet bejaard