Een goedkope woning kopen als opknapper

Neem je graag heft in eigen handen? Dan is een echte kluswoning misschien wel perfect voor jou. Een kluswoning biedt een opwindende en unieke kans voor mensen die graag hun handen uit de mouwen steken en hun eigen stempel willen drukken op hun huis.

Het leuke aan een kluswoning is de creatieve vrijheid die het biedt. Je hebt de mogelijkheid om het interieur en de indeling volledig naar eigen smaak en behoeften aan te passen. Daarnaast is het opknappen van een kluswoning een waar avontuur. Het biedt de kans om te leren en te groeien als doe-het-zelver, waarbij je nieuwe vaardigheden en technieken ontdekt. Gelukkig voor jou staat er weer een Funda opknapper te koop, dit keer in het prachtige Limburg.

funda woning heerlen te koop

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Funda heeft weer de perfecte opknapper voor je te koop staan, deze keer in het prachtige Heerlen, Limburg. Het huis is gelegen aan Anjelierstraat 48e en betreft een ruime jaren 30 woning op een perceel van 418 m2. In totaal heeft de woning een woonoppervlakte van 168 m2 en beschikt het over drie slaapkamers, een diepe tuin, een garage en een grote zolder en kelder. Het is natuurlijk belangrijk je te realiseren dat de woning nog helemaal gerenoveerd moet worden, anders was het natuurlijk geen kluswoning geweest. De ligging van het huis is top: je hebt zowel winkels, scholen en andere voorzieningen dichtbij.

Op de begane grond vind je de entree met een hal waarin een vernieuwde meterkast is geplaatst. Ook is er een toiletruimte aanwezig die momenteel niet in gebruik is. Vanuit de hal heb je ook toegang tot de provisiekelder. De ruime woonkamer heeft een aparte ingang. De leefkeuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder een zespits gaskookplaat met grote oven, vaatwasser, afzuigkap en aansluiting voor was-apparatuur.

Funda opknapper Limburg keuken bijkeuken

Verder is er nog een bijkeuken waar een zwevend toilet en douchecabine in zit. Of je dit sanitair hier laat zitten of er helemaal iets anders van maakt, kun je natuurlijk geheel zelf bepalen. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de diepe tuin met een garage die bereikbaar is via de achterzijde.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop en drie ruime slaapkamers met houten vloeren. Via een vaste trap is de zeer ruime zolderverdieping bereikbaar die ook nog zou kunnen omtoveren tot een vierde slaapkamer of hobbyzolder.

Wat kost dit huisje in Limburg?

Op dit moment staat deze prachtige Funda opknapper in Limburg al te koop voor €127.500,- euro. Zie je potentie in deze kluswoning? Dan kun je hieronder nog een aantal foto’s bekijken of ga naar de website van Funda voor meer.

funda woning heerlen te koop

Bovenverdieping Ruime zolder

Lees ook: Buitenkansje: prachtige kerk staat nu te koop op Funda voor slechts €230.000,-.