Een betaalbare woning in Groningen

Of je nou een opknapper zoekt om zelf in te wonen of om te renoveren met het oog op het maken van winst, dit goedkope appartement staat nu te koop op Funda en biedt genoeg kansen. Het is een geweldige plek om helemaal naar je eigen smaak op te knappen. De woning heeft een ruime woonkamer met een open keuken en maar liefst drie slaapkamers. De totale woonruimte van het appartement aan de Korreweg 165A is 64 vierkante meter en de prijs is slechts 135.000 euro.

Dit appartement ligt op loopafstand van supermarkten en sportscholen, en je bent binnen 5 minuten fietsen in het bruisende stadscentrum van Groningen en bij het Noorderplantsoen. Parkeren is geen probleem, er is genoeg ruimte voor de deur en de belangrijke uitvalswegen zijn in de buurt. De noordelijke ringweg bereik je in slechts enkele minuten. Kortom, een ideale ligging.

groningen woning

Wat vertelt de Funda-advertentie over deze opknapper?

Op de begane grond vind je een open portiek met een trap naar boven. Achter de woning is een houten berging die je via een gedeelde gang kunt bereiken. Op de eerste verdieping kom je binnen in een hal. Daar is een toilet met een staand toilet en een fonteintje te vinden. De eerste slaapkamer beschikt over een handige wastafel, net als de tweede slaapkamer. Deze tweede slaapkamer heeft zelfs een hoogslaper en een inbouwkast met de meterkast. De woonkamer heeft een erker en een inbouwkast, met een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter. De open keuken heeft een afzuigkap, opbergruimte en aansluiting voor de wasmachine.

Verder is er een tussenhal, een badkamer met een douchecabine en de cv-opstelling, een balkon van ongeveer 6,5 vierkante meter, en de derde slaapkamer met een wastafel en een inbouwkast. Aan de foto’s is te zien dat de woning wel een flinke opknapbeurt nodig heeft, maar de ruimte biedt heel veel kansen voor een prachtige renovatie.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Korreweg 165A op Funda:

groningen woning

groningen woning

groningen woning

groningen woning