Potentiële opknapper in Dordrecht te koop

Op Funda staat momenteel een zeer opmerkelijke opknapwoning te koop met extreem veel potentie. Zo biedt deze verborgen parel de kans om uniek te wonen, werken, of te verhuren midden in het prachtige historische centrum van Dordrecht. Deze woning is vrij ruim en beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 208 vierkante meter en bevindt het zich op een perceel met een oppervlakte van 55 vierkante meter. Verder beschikt de woning over vier kamers, allen verdeeld over vier woonlagen.

Op de begane grond bevindt zich de dubbele voordeur met hal en garderobe. Ook is er een grote winkel-/werk-/kantoorruimte en een trap naar eerste verdieping. Wonen op de begane grond kan met een vergunning ook nog mogelijk gemaakt worden. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime traphal met toilet, grote (woon)kamer met hoog plafond, twee grote ramen en mogelijkheid tot dubbele deur naar het dakterras/patio. De zolderverdieping is momenteel een open ruimte met toegang tot het dakterras. De vliering is een sfeervolle hoge ruimte onder de oorspronkelijke kap die gemakkelijk bereikbaar is met de ladder.

bouwen opknapwoning funda te koop buitenkans

Wat is de vraagprijs op Funda?

De vraagprijs bedraagt volgens Funda 398.000 euro. Dat is een zeer mooie prijs want de woning heeft een realistische woningwaarde van tussen de 505.000 euro en 617.000 euro. Ben jij iemand met twee rechter handen en nog opzoek naar een opknapper? Dan is deze woning aan de Grote Appelsteiger 2 in hartje Dordrecht misschien wel wat voor jou. Zie hieronder een aantal foto’s of bekijk de advertentie op Funda (Bron Funda):

Funda woning Dordrecht

klusproject

woning zolder dordrecht appartement centrum