Opknapwoning in Kern Westdorpe te koop op Funda

Je zou het misschien niet meteen verwachten maar op Funda komen soms ook huizen langs die nog volledig moeten worden opgeknapt. In het zuiden van Zeeland ligt er zo’n woning voor handige Harry’s onder ons. Gelegen aan de Graafjansdijk in Kern Westdorpe staat een enorm huis te koop voor maar liefst 170.000 euro.

Bijzonder aan deze Funda woning is dat het zowel van binnen als van buiten onafgewerkt is. Het gehele perceel betreft zo’n 300 m2 en het woonoppervlak ligt op 86 m2. De woning is verder gelegen aan de rand van het dorp en heeft zowel een garage als tuin. Aan de achterkant heb je vrij zicht en kijk je uiteindelijk uit op het Kanaal van Gent richting Terneuzen. De woning is oorspronkelijk gebouwd rond het jaar 1900 en is sinds 2003 in renovatie. Het huis bevat maar één slaapkamer maar er is ruimte om de indeling wat om te gooien.

Het huis is wat hoger gelegen maar er is de mogelijkheid om alles op één verdieping te doen. Dat maakt deze opknapper weer toegankelijk voor wat oudere mensen. Bij binnenkomst door de voordeur stap je meteen de ruime en lichte woonkamer in. De keuken is nog niet afgewerkt maar er is wel genoeg ruimte om er wat moois van te maken. Er zijn veel ramen en tuindeuren die de kamer erg ruim doen lijken en voorzien je natuurlijk van het prachtige uitzicht. De badkamer bevat op de foto’s een wastafel, ligbad, wc, onafgewerkte douchehoek en een mobiele douchecel. De slaapkamer heeft een oppervlakte van zo’n 12 m2.

Funda opknapper

Het huis heeft een bijzondere buitenomgeving

Het huis beschikt ook over een grote kelderruimte met daarboven een garage. De kelderruimte wordt op de foto’s als keuken gebruikt. De garage is ook van binnenuit bereikbaar via een trapje en heeft nog een eigen kleine bergzolder. Ook buiten is er nog ontzettend veel ruimte. Via één van de tuindeuren in de woonruimte kom je bij de zij-tuin met daarbij een al uitgegraven zwembadruimte. Deze ruimte kan ook gebruikt worden als een vijver in plaats van een zwembad. Er staat nu een tuinmuur om zo de tuinruimte te beperken en meer ruimte te bewaren voor parkeerruimte.

Zie hieronder meer foto’s van Funda:

Funda opknapper

Funda opknapper