Flink is jouw redder in nood

Voor degenen die nog nooit van het bedrijf Flink hebben gehoord; jullie missen wat. Flink is een online supermarkt die jouw boodschappen binnen minuten – ja, je leest het goed – bij jou thuis bezorgt. Dit is natuurlijk ideaal wanneer jij nog boodschappen moet doen voor het avondeten, en je gewoon geen tijd hebt om de deur nog uit te gaan. Flink geeft je je waardevolle tijd terug zodat je deze tijd kan besteden aan dingen die er echt toe doen, zoals quality time met the old man. Binnen een paar drukken op je smartphone en enkele minuten geduld worden jouw boodschappen geleverd. Chill en vooral heel handig omdat Vaderdag heel dichtbij komt! 

10_Mockups_NL_Category tiles

En als je nou denkt: nou, wat moet ik nou voor mijn vader kopen bij een online supermarkt? Geen stress. Via de app van Flink kan je ruim 2.200 producten kopen tegen de huidige supermarktprijzen. Nu doen ze er ook nog eens een schepje bovenop. Met Vaderdag komen ze met een aantal geweldige deals zodat jij moeiteloos alsnog een geslaagd cadeau op de deurmat krijgt.

Niet alleen voor jouw pa hebben ze verschillende cadeautjes, ook jou staat een cadeau te wachten wanneer jij een bestelling plaatst bij Flink. Met de code FLINKXMANMAN krijg jij maar liefst €15,- korting op jouw eerste bestelling met een minimum bestelwaarde van €30,- bij Flink. Deze korting is geldig tot en met 15 juli 2022. Dus download de app van Flink, kies een cadeau uit waarmee jij jouw pa een gelukkig man maakt en maak er samen een mooie dag van.

De Vaderdag cadeau deals van dit moment

Wat kan je dus allemaal bestellen? Naast de grote merken werkt Flink ook samen met lokale ondernemers zoals brouwerijen zodat jij regionale producten kan bestellen. Prachtig cadeau voor die bierdrinkende pa van je toch?

Maar er is nog veel meer. Hieronder vind je de deals voor deze Vaderdag. We kunnen wel stellen dat er aan iedereen gedacht is. Of jouw pa nou iemand is die gelukkig wordt van een bosje bloemen of een ontbijtje op bed, voor de beste man zit er ongetwijfeld wat bij:

  • Hertog Jan bier plus leuke winactie: Een VIP rondleiding in brouwerij + hotel overnachting
  • Best dad ballon
  • Een bos bloemen (veldboeketten)
  • Leffe Giftset
  • Karmeliet geschenk
  • Een compleet ontbijt assortiment

Flink levert momenteel in maar liefst 39 steden door het hele land. Benieuwd of dat ook bij jou thuis het geval is? Check dan hier waar Flink momenteel bezorgt.

In samenwerking met Flink