Een zeer unieke woning in Workum staat te koop

Deze vreemde woning aan de Lieuwe Klazes Leane 3 in Workum lijkt gek genoeg ondersteboven te staan. De woning biedt een woonoppervlakte van 124 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers, een keuken, toilet en badkamer. Dit alles is verdeeld over één woonlaag. Ook beschikt de woning over een berging op begane grond en een tuin met terras.

Je kunt de woonkamer bereiken via het trappenhuis aan de zijkant van het gebouw. Ook is het huis gasloos, zeer goed geïsoleerd en heeft het een laag energieverbruik. De woning ziet er misschien apart uit, maar het klinkt wel als een top woongelegenheid! De woning is ontworpen door architect Rein Hofstra, die het huis heeft laten bouwen in zware staalconstructie, betonvloeren, spouwmuren opgetrokken in Friese geeltjes, aluminium kozijnen, dakkapellen en entreepartij in zinken roeven en een plat dak gedekt met wit bitumenkunststof.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De woning wordt beschreven als een huis voor mensen met een vrije geest en is gelegen in het buitengebied, te midden de weilanden tussen Hindeloopen en Workum. Het treinstation is op loopafstand met een verbinding naar Sneek en Leeuwarden. Wil je er lekker op uit? Dat is geen probleem. Hindeloopen en Workum beschikken over diverse horecagelegenheden en winkels. Ben jij iemand met een vrije geest en opzoek naar een nieuwe woning? Dan is dit misschien wel jouw match. Het huis staat nu te koop voor €419.000. Bekijk hieronder de foto’s van deze unieke woning in Workum:

vreemde woning op Fundawoonkamer vreemde woning Funda

keuken vreemde woning Funda