Elvis Presley geïnspireerd Graceland in Breda

De show van deze makelaar op Funda vond plaats in een Elvis Presley style villa en staat in Heilaar. Dat is een buurt in de plaats Breda, Noord-Brabant.

Als je deze vrijstaande villa koopt, ben je eigenaar van 1.652 vierkante meter grond en heb je een woonoppervlakte van 521 vierkante meter. Over ruimte hoef je dan ook zeker niet te klagen bij deze villa. Zo beschikt de entree over een heerlijke ontvangsthal met vide én afbeelding van Elvis in de vloer. Deze villa is ook ideaal voor als je even geen zin meer in je partner of gezin hebt. Het heeft namelijk twee woonkamers van in totaal maar liefst ca. 100 m².

Funda

Funda-parel waardoor je nooit meer in de rij voor de badkamer staat

Als je dacht dat je met twee woonkamers al goed zat, ben je nog niet op de eerste verdieping geweest. Daar zijn namelijk zowel vier slaap- als badkamers. Voor elke slaapkamer ‘gewoon’ een eigen badkamer dus. Kan je die wekker toch weer wat later zetten, aangezien je nu niet meer hoeft te concurreren met of wachten op treuzelende gezinsleden.

Dan heb je nog een tweede verdieping met drie slaapkamers en een zogeheten onder verdieping, deze is, ondanks dat de villa in 2014 werd gebouwd, nog niet helemaal klaar. Biedt ook weer de mogelijkheid tot een eigen creatieve invulling. Waar het oorspronkelijk als zwembad geprojecteerd is, zijn ook genoeg andere invullingen mogelijk. Je moet wel diep in de buidel tasten voor deze villa, het staat nu te koop voor 2.495.000 euro.

Funda Elvis

Enorme fan van Elvis Presley of toch niet zo?

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat de huidige eigenaar een enorme fan is van The King of Rock and Roll. Met onder meer dus die afbeelding van Elvis in de vloer van de hal. Mocht je wel een fan zijn van het huis, maar iets minder van Elvis is dat geen probleem. Volgens de advertentie is het eenvoudig aan te passen aan persoonlijke woonwensen. Bekijk hieronder meer foto’s van de advertentie op Funda:

funda woning elvis presley

villa in nederland te koop