Woning in Den Haag staat opnieuw te koop op Funda na bizarre make-over

Dit huis in Den Haag heeft een wel heel mooie make-over gekregen voordat hij opnieuw op Funda werd geplaatst. En dat blijft niet alleen bij wat je kunt zien, want ook bijvoorbeeld de vloerbalken en riolering zijn vervangen. De woning heeft een woonoppervlakte van 141 vierkante meter en een kleine tuin die uitkijkt op het zuidoosten. De tuin heeft een terras en een grasveldje. Er zijn in totaal drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Alles is verdeeld over maar liefst vier verdiepingen. In deze post van @fundamakeovers kun je zien wat er precies veranderd is:

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

Op de begane grond is een hal. Links van de hal vindt je de woonkamer aan de voorkant en een super luxe open keuken aan de achterkant van de woning. Er is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel. Ook vindt je een klein kantoor met glazen wand naast de eetkamer. Aan de rechterkant van de hal vindt je een slaapkamer, badkamer en toilet. De badkamer heeft een inloopdouche en twee wastafels.

De eerste en tweede verdieping bestaan beide uit een overloop en een slaapkamer. Elke verdieping heeft dus zijn eigen slaapkamer. Als laatste is er nog de derde verdieping, waarin je een wel hele luxe tweede badkamer vindt. Naast een dubbele wasbak vindt je op deze zolderbadkamer ook een prachtig ligbad.

Een bijna verdubbelde vraagprijs

Maar aan zo’n grote opknapbeurt hangt natuurlijk ook een flink prijskaartje en dat is te zien aan de vraagprijs. Die is namelijk bijna verdubbeld. Voor de make-over werd er op Funda €475.000 gevraagd voor dit optrekje, wat ongeveer €50.000 minder was dan de originele koopsom. Momenteel staat het huis te koop voor €875.000, een toename van €400.000. Overigens is er zeker belangstelling voor, want het huis staat al onder bod en is mogelijk snel van de markt.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning (Funda):

zitkamer funda make-overieetkamer en werkkamer den haagslaapkamer huis renovatieachtertuin funda opgeknapt huis