Villa ‘Bon Abri’

Laten we beginnen bij de tuin. Villa ‘Bon Abri’, zoals het huis heet, heeft niet zomaar een simpel tuintje. Het lijkt eigenlijk op een heel park. De stijl doet denken aan de Franse Barokarchitectuur. De mooi ingerichte tuin bevat meerdere vijvers, fonteinen en heeft ook diverse wandelpaden.

versailles tuin park

Je kunt in de tuin van alles doen en organiseren. Het huis heeft namelijk 118 vierkante meter aan buitenruimte. Genoeg om er te kunnen wandelen, sporten of er een mooi groot feest te geven zodra het weer kan. Als een van je vrienden nog moet trouwen, zou de tuin van deze Maastrichtse villa zelfs als locatie gebruikt kunnen worden.

De villa in Maastricht staat te koop op Funda

Net als de prachtige tuin biedt deze Funda-woning zelf ook indrukwekkend veel ruimte. Zo zijn er drie verdiepingen en vijf slaapkamers. Het huis is in 1913 gebouwd en je merkt dat de woning een lange geschiedenis heeft. Bijna overal waar je gaat of staat, zie je dat het huis op een antieke manier gedecoreerd is. Zo bevatten de ruimtes vele klassieke decoraties waar je mond van openvalt.

funda landgoed antiek

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze een open haard in de masterbedroom hebben staan. De koude nachten worden op deze manier extra knus en gezellig. De slaapkamer biedt ook een mooi uitzicht op het de voortuin. Zie jij jezelf al wakker worden, de gordijnen openslaan en genieten van jouw kleine koninkrijk?

De badkamers vallen in dit huis op. Want in tegenstelling tot de rest van het huis, zien deze er nog wel hedendaags uit.

Tot slot vind je nog een aantal andere functionele ruimtes in deze woning. Denk aan diverse hobbykamers, een bijkeuken en zelfs een wijnkelder.

Check hieronder meer foto’s van de luxe villa in Maastricht of neem een kijkje op Funda.

funda landgoed maastricht

trappenhuis woning