Herenhuis gelegen in het populaire Vondelbuurt

Volgens huizensite Bekende Buren kochten Lieke van Lexmond en haar man het pand in 2014 voor 1,6 miljoen euro. Inmiddels staat dit mooie herenhuis nu op Funda te koop voor maar liefst € 5.440.000. In hetzelfde jaar dat ze dit huis kochten werd hun eerste zoontje Vik geboren en in 2017 volgde hun tweede zoon Zef. Als gezin hebben ze hier dus een aantal jaren mooi gewoond. In een eerder interview gaf van Lexmond aan dat ze de eerste jaren van hun gezin in dit huis hebben mogen genieten en dat ze zielsveel van dit huis houden. De sfeer, de ruimte en het kunnen ontvangen van vrienden en familie is wat ze het meest is gaan waarderen aan deze woning. Ze hoopt dan ook dat dit huis bewoond zal gaan worden door mensen die hetzelfde zullen ervaren. Waar het gezin nu gaat wonen is nog niet bekend.

Het huis is gelegen aan het populaire Vondelbuurt en heeft het Vondelpark praktisch als achtertuin. Deze buurt is een luxe buurt die veel te bieden heeft. Zo kun je makkelijk een wandeling maken in het mooie Vondelpark, sporten in een van de sportscholen in de buurt of uitgaan in een van de vele café’s, restaurants en nachtclubs. Deze buurt is al jaren een geliefde plek waar veel Bekende Nederlanders wonen.

Wat kost de woning van Lieke van Lexmond?

Het 19e-eeuwse herenhuis heeft maar liefst vijf etages en beschikt over twee woonlagen en drie slaapverdiepingen. In totaal is het huis 354 vierkante meter. Dit mooie pand heeft twaalf slaapkamers, waaronder een slaapkamer met open haard en een achtertuin van 75 vierkante meter. Deze achtertuin heeft een veranda met een directe uitgang aan het Vondelpark. Omdat het huis zoveel verdiepingen telt, is een deel van het huis bereikbaar met een glazen lift. In 2014 hebben van Lexmond en haar man het huis grondig laten verbouwen met hulp van een architectenbureau. Zo zijn de entree, de trap en de veranda’s gerestaureerd.

Daarnaast hebben ze het huis ook geheel geïsoleerd en is er een nieuwe fundering aangebracht. De vraagprijs van de woning aan de Roemer Visscherstraat 39 bedraagt € 5.440.000. Mocht de villa voor dit bedrag verkocht worden, dan kan het stel rekenen op een winst van bijna 4 miljoen!

Bekijk hieronder de foto’s: