Prachtig landhuis in Uden te koop op Funda

Dit prachtige landhuis in Uden met een oppervlakte van 507 m² en een perceel van 10.505 m² is ideaal voor mensen die houden van luxe, paarden en het buitenleven. Werkelijk alles is wel in dit landhuis te vinden. Van een wellness met sauna en binnen zwembad tot aan een fitnessruimte; niets is te gek.

De woning beschikt over een ruime keuken, vier slaapkamers en twee badkamers. Genoeg ruimte voor een groot gezin dus. Via een verhoogd hardhouten terras bereik je de entree met garderobe die je doorgang geeft naar de keuken. Deze ruime halfopen keuken is van alle gemakken voorzien. Via de keuken loop je zo de enorme living in die, net als de keuken, is voorzien van vloerverwarming. Deze living heeft een eetkamer en een zitgedeelte met uitzicht op de prachtige ruime tuin en de mooie omgeving en de eetruimte heeft een grote tafel voor minstens tien personen. Laat die gezellige diners maar komen dus!

groot landhuis te koop brabant uden

Vanuit het eetkamergedeelte loop je zo naar de hal met voordeur, een toilet en een trap naar de bovenverdieping. Eenmaal boven heb je een ruime overloop met vier ruime slaapkamers. De eerste badkamer beschikt over een bad en een ruime douche en de tweede badkamer heeft een douche en toilet. Momenteel is een van de slaapkamers omgetoverd tot een walk-in-closet. Hiermee kan de nieuwe eigenaar dus zelf beslissen wat hij wil doen.

Bij het bijgebouw is de wellness met paardenstallen te vinden en deze is momenteel in gebruik als bij/waskeuken, hobbyruimte, wellness, zwembad, fitnessruimte, opslag, werkplaats en een paardenafdeling. Deze is ook voorzien van een toiletruimte, dus zo hoef je niet eerst weer helemaal terug te lopen naar de woning zelf.

Het zwembad uit 2020 beschikt over een douche en toilet ruimte, sauna, jacuzzi en – last but not least – een fitnessruimte. Het gehele terrein is goed omheind met elektrische poorten en aan de voorzijde zijn parkeerplekken te vinden voor ten minste vier auto’s. Het huis staat momenteel voor € 1.950.000 te koop op Funda. Bekijk hieronder enkele foto’s van de woning aan de Patersweg 13:

funda woning uden te koop

brabant woning te koop met zwembad

woning met paardenstal te koop in brabant

woning met manege te koop