De perfecte opknapper

Ben jij al een hele tijd opzoek naar een bouwval waar jij je flink kan uitleven? Dan hebben wij voor jou de perfecte opknapper. Dit vrijstaande vervallen huis ligt tussen Appelscha en Ravenswoud en heeft een prachtig vrij uitzicht. De woning uit de jaren 50 heeft een oppervlakte van maar liefst 121 vierkante meter. Ook krijg je er een garage en een bosperceel van maar liefst 4420 vierkante meter eigen grond bij. Sick!

Dat is dus zonder twijfel genoeg ruimte voor jou en je vrienden. Je hebt dus nooit ruimte tekort en je kunt helemaal je eigen gang gaan. Hoewel er nog wel wat aan dit huis moet gebeuren, kun je het volledig naar jouw eigen smaak maken.

De vraagprijs op Funda

De woning bestaat uit een zijentree met hal, eenvoudige keuken, woonkamer, 4 slaapkamers, bijkeuken, badkamer met wastafel en een toilet voor maar liefst 275.000 euro. Dit is een koopje, mocht je zelf daarna een echte Handige Harry zijn.

Ravenswoude is een uiterst rustige en veilige buurt. Je bevindt je dus echt in een oase van rust en kalmte. Ook ligt de woning aan het water en aan een bosrijke groene omgeving. Houd je dus van wandelen en verkennen dan is dit de ideale plek voor jou. Ravenswoude verkeert zich op een kleine 20 minuten afstand van de levendige stad Assen. Hier kun je naartoe gaan om te genieten van het flitsende racecircuit van Drenthe en nog veel meer.

Check hieronder meer foto’s van de woning op Funda.

funda bouwval

opknapper villa