Karakteristieke hoekwoning aan de Gronausestraat 427 in Glane

Deze hoekwoning is gelegen in Glane en biedt een groen uitzicht over de weilanden. Er valt nog wel het een en ander aan te klussen, maar deze woning biedt bijzonder veel mogelijkheden.

Deze woning heeft een woonoppervlakte van 100 m² en beschikt over drie slaapkamers met een diepe achtertuin. Zowel voor als achter de woning ben je geheel vrij om het naar eigen smaak te verbouwen. Daarbij beschikt deze achtertuin ook nog eens over een vrijstaande stenen berging met vliering, een vrijstaande houten chalet en een zwembad.

goedkope woning funda met zwembad

Overige informatie van de advertentie op Funda

Naast de prachtige tuin, beschikt deze woning over veel meer moois. Zo is er een karakteristieke glas-in-looddeur. Hiermee kun je het tussenportaal met open boogverbindingen betreden naar zowel de woonkamer als de keuken. De woonkamer ligt iets lager dan de keuken en is voorzien van een open haard. Via een optrede kun je de keuken betreden, die aan de achterzijde van de woning ligt. Deze hoekkeuken beschikt over een kook-schiereiland met elektrische kookplaat en verder is er ook nog een afzuigschouw en een vaatwasser aanwezig. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de achtertuin.

funda woning met keuken

De woning beschikt over een badkamer die voorzien is van een ligbad, douche en een wastafel. Op de eerste verdieping kun je vanaf de overloop de drie slaapkamers bereiken, waarvan een van deze slaapkamers toegang geeft tot het platte dak middels een deur. Met de vlizotrap kun je vanaf de overloop de bergzolder bereiken. Ook op deze eerste verdieping valt nog veel te klussen, maar het biedt wel een prima basis. Deze hoekwoning ligt in Glane met de uitvalsweg richting Glanerbrug, Losser, Overdinkel en Gronau op steenworp afstand en binnen no-time ben je in het buitengebied die prachtige fietsroutes heeft over de Laga-paden. Je zit ook nog eens dicht bij de Duitse grens, waar ook veel voorzieningen te vinden zijn. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Gronausestraat 427:

funda woning in glane te koop

goedkope kluswoning funda

goedkoop huis met zwembad