Kluswoning voor de gevorderde klusser op Funda

Je ziet het direct wanneer je voor het huis in Groningen staat: deze woning is een bijzonder object. Deze van oorsprong schipperswoning uit 1915 vraagt om een eigenaar met veel kluservaring, of iemand die geld genoeg heeft, zodat dat in een goede aannemer gestoken kan worden. Dat kan dit huis namelijk wel gebruiken. Zo is het huidige energielabel van de woning G. Het slechtst mogelijke label, maar gelukkig kan je dat heel makkelijk verbeteren door je woning te isoleren. Benieuwd naar de beoogde kosten daarvan? Lees dan hoe duur het is om je huis te isoleren.

Momenteel beschikt de woning over vier kamers, waarvan er nog maar één een slaapkamer is, een badkamer en een aparte douche. Wel heeft het huis de potentie om twee of drie slaapkamers en een achtertuin op het zuiden te realiseren. Mocht het in de achtertuin toch niet warm genoeg zijn, dan beschikt de woning ook nog over een dakterras.

kluswoning funda te koop groningen goedkoop

Het huis ligt in de Groningse buurt Oosterpoort

De kluswoning, die wordt aangeboden op Funda, heeft met een ligging in de gewilde Oosterpoort een mooie stadse locatie. Zo ben je bijvoorbeeld op ca. twee minuten loopafstand van alle winkelvoorzieningen in de Oosterpoort. En dat is nog niet alles. Je bent ook vlak bij het station, stadscentrum en in de toekomst (zo rond 2025) ook nog eens het Zuiderplantsoen. Een meer dan prima plekje dus!

Wat is de vraagprijs voor deze kluswoning op Funda?

Er moet dus nog aardig wat gebeuren wil je het huis enigszins bewoonbaar krijgen. Het mooiste van allemaal: dat zie je ook wel terug in de vraagprijs. Deze ligt dan ook op slechts € 245.000. Maar laat je niet nu verblinden door deze prijs, want zoals aangegeven, moet er nog erg veel gebeuren aan de woning. De kluswoning aan de Jacobstraat 17 in Groningen, geeft je wel 104 vierkante meter aan woonoppervlak. Daarbij krijg je nog een perceeloppervlakte van 117 vierkante meter. Laat ook hier je fantasie weer in de vrije loop tijdens het bekijken van een aantal foto’s:

binnenruimte woning funda

kamer Funda kluswoning

zolder ruimte woning groningen funda