De woning in Bad Nieuweschans moet opgeknapt worden

Op Funda staan nu twee woningen te koop met een totale oppervlakte van ruim 280 m2. De prijs? Slechts 135.000 euro ben je kwijt voor de woningen gelegen in Bad Nieuweschans. Beide woningen hebben ruim 10 jaar leeg gestaan en dienen geheel gerenoveerd te worden. Ze dienden in het verleden zelfs als een café en een kruidenier.

De woningomschrijving volgens Funda

De linkerhelft van de woning heeft een woonoppervlakte van 162 m2 en een ruim perceeloppervlakte van 590 m2. Op de begane grond en eerste verdieping bevinden zich een badkamer en een toilet. Je vindt hier in totaal vier slaapkamers. Ook beschikt deze woning over een kelder die eventueel als woonkelder gerealiseerd kan worden. Verder zijn er twee bergruimtes: een inpandige bergruimte van 13 m2 en een uitpandinge bergruimte van 10 m2.

De rechter helft van de woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 118 m2 en een perceeloppervlakte van 475 m2. De woning beschikt over drie slaapkamers en ook nog eens een inpandige bergruimte van 13,6 m2. Op de begane grond vind je de grote badkamer en het toilet. De kelder van deze woning zou je eventueel ook kunnen ombouwen tot een woongedeelte. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze woning is toe aan een grondige renovatie. Er dienen minstens nog een paar noodzakelijke werkzaamheden te worden uitgevoerd. Zo moet de vloer bij beide woningen worden vervangen. Eén  oordeel: de oude vloer is er al voor je uitgesloopt. Daarnaast moet er een scheidingsmuur worden gemetseld tussen de woningen en moet het dak waterdicht worden gemaakt. Ben jij dus iemand met twee rechter handen en ook niet vies van een flinke klus? Dan is deze woning in Bad Nieuweschans die nu op Funda staat misschien wel wat voor jou.Zie hieronder een paar foto’s (Bron: Funda):

Woning Funda Bad Nieuweschans

Huis Funda Bad Nieuweschans