Onlangs gerenoveerd huis met zwembad staat te koop op Funda

Twee jaar geleden is deze woning schitterend van top tot teen gerenoveerd. Natuurlijk mag daarbij een visgraatvloer niet ontbreken. Verder is er een nieuw, luxe keuken en badkamer. Tot slot is er nog het hoogtepunt, daarvoor gaan we naar buiten. In de opgeknapte achtertuin ligt namelijk een zwembad. Kan je lekker op een warme zomerdag een verfrissende duik nemen in het zwembad, zonder dat je daarvoor ver van huis hoeft. Wij nemen jullie verder mee in de informatie die wij op Funda konden vinden.

 

Wat val er allemaal te beleven in Kern Biervliet, Terneuzen

Inmiddels is Kern Biervliet steeds meer aan het groeien en beschikt het over een voetbal- en tennisvereniging op loopafstand. Mocht je tijdens het warme weer even wat anders willen dan elke keer dat zwembad, dan ben je binnen 15 minuten rijden aan de Zeeuwse kust met heerlijke stranden. Met de vele strandpaviljoens heb je daar bovendien elk weekend weer een nieuwe locatie om uit eten te gaan.

funda woonkamer

Wat kan je verwachten van deze woning?

Deze Funda woning heeft een woonoppervlakte van 104 vierkante meter en is dus volledig gerenoveerd. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de gemoderniseerde details die gelijk je aandacht doen trekken. Dankzij de renovatie is er ook extra ruimte die is gecreëerd dankzij de twee vergrote dakkapellen op de woning. In de twee grootste slaapkamers is daarom genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een kast, de derde kamer is iets minder groot, maar groot genoeg als kinderkamer met een eenpersoonsbed. Dan is er nog een kamer die je eventueel als kantoortje kan gebruiken. Handig voor als je veel thuis mag werken. Iets wat misschien wel een voordeel is van de tijd van de pandemie.

funda woning zeeland terneuzen

Ben je nu helemaal weg van dit Funda huis met zwembad aan de Singel 7 in Biervliet, Zeeland? Als je een bedrag van € 299.000 neertelt, ben je de eigenaar van deze Funda parel, voorzien van 281 vierkante meter aan perceel en natuurlijk het zwembad.

funda keuken funda slaapkamerfunda badkamer