Luxe villa van Jan de Bouvrie in Naarden staat nu te koop

De luxe villa van Jan de Bouvrie is gelegen in het Gooi en heeft een woonoppervlak van 1.344 vierkante meter en een totale perceelgrootte van 21.872 vierkante meter. Een door bomen omgeven oprijlaan brengt je oog in oog met een toch wel heel erg mooi huis.

Wie van een strak wit interieur houdt, zal zich zeker thuis voelen in deze villa. Van buiten zorgen de rode dakpannen en het vele natuurgroen voor een beetje kleur en van binnen vooral de kunst en het meubilair dat op de foto’s te zien is. Of die kunst bij de prijs inbegrepen zit, staat niet in de advertentie.

interieur-villa-jan-de-bouvrie

De villa heeft alles wat je nodig hebt om luxe te leven: een ruime keuken, eetkamer en woonkamer en – niet onbelangrijk – een bar. Op de eerste verdieping heb je in de rechtervleugel de masterbedroom met badkamer en zelfs een ware kleedkamer. In de linkervleugel zijn nog drie slaapkamers met badkamer en inloopkast te vinden.

Maar daar houdt het nog niet op. In de rechtervleugel van het huis vind je een bibliotheek met werkplek en een ruime werkkamer met aangrenzende serre. Ook kun je in deze vleugel het iets lager gelegen binnenzwembad en de gym vinden. Verder is op de begane grond een bibliotheek en ruime werkkamer te vinden, en iets lager gelegen het binnenzwembad en de gym. Aan de villa grenst ook nog een expositieruimte van 550 vierkante meter, inclusief bar.

Er is plek voor totaal zes auto’s in de carport en garage, ideaal voor de autoliefhebber. Buiten vindt je een uitgebreide tuin met vijver, waar je vanaf het terras of uit de serre over uit kunt kijken.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Goedkoop is de villa niet, want dit optrekje heeft een vraagprijs van 10.000.000 euro op Funda. Een mooi rond bedrag met zeven nullen dus. Daar krijgt je dan wel een grandioos huis met alles erop en eraan voor terug.

Zie hieronder meer foto’s van de villa (Funda):

Villa van Jan de Bouvrie te koop op FundaLuxe villa Naarden Fundaeetkamer-villa-jan-de-bouvrie