Een landelijke kavel in het hoge noorden

De te koop aangeboden woning op Funda bevindt zich in de plaats Bellingwolde in de provincie Groningen. Het vrijstaande huis is gelegen aan de Wymeesterweg 3 en beschikt over vijf kamers, waarvan drie slaapkamers. De kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 4620 vierkante meter, waarvan 110 vierkante meter is ingericht om te wonen. Bovendien is de kavel voorzien van een grote schuur met een oppervlakte van 241 vierkante meter, die op dit moment wordt gebruikt voor de productie van een bijbehorende tabaksplantage.

Deze tabaksplantage bevindt zich eveneens op het riante terrein en biedt de mogelijkheid tot het verbouwen van je eigen tabaksplant. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken dat je ruimte tekort komt op deze unieke locatie in het hoge noorden. Het huis staat te koop voor een prijs van 265.000 euro k.k. en garandeert een rustige omgeving met veel ruimte.

tabaksplantage tabaksplantage

Wat vertelt de Funda-advertentie over het huis?

Ondanks het feit dat de woning uit twee verdiepingen bestaat, creëert het de illusie van gelijkvloers wonen. Zowel de badkamer als de master bedroom bevinden zich namelijk op de begane grond. Daarnaast vinden we hier een woonkamer van 27,2 vierkante meter en een inbouwkeuken met kookplaat, oven en koelkast. Bovendien is er op de begane grond een bijkeuken te vinden die uitermate geschikt is om te dienen als wasserette vanwege de aanwezigheid van een witgoedaansluiting. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en het toilet bevindt zich in een afgesloten ruimte. Op de eerste verdieping treffen we de overige twee slaapkamers. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en het warme water wordt gereguleerd via een combiketel.

Bellingwolde is een prachtige plek om te wonen

Het grensdorp Bellingwolde is een prachtige grensdorp in de provincie Groningen en werd eerder uitgeroepen tot groenste gemeente van het gebied. Het dorp staat bekent om de karakteristieke herenboerderijen en een ruim 4 kilometer lange Hoofdweg. In het dorp zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig, zoals verschillende winkels en scholen voor zowel primair als voortgezet onderwijs. Voor een uitgebreider horeca-en winkelaanbod bevindt zich op 10 minuten rijden de grotere plaats Winschoten en op 30 minuten rijden de stad Groningen. Zie hieronder meer foto’s van de woning (bron: Funda):

funda woning groningen tabak plantage te koop

oud huis vervallen bellingwolde te koop goedkoop funda

slaapkamer landelijk huis