Woning in Rhoon is prachtig gerenoveerd

In het prachtige plaatsje Rhoon is een wonder geschied: een vrijstaande woning is geheel gerenoveerd en de vraagprijs is hierdoor bijna verdubbeld. Op het Instagram account Funda Makeovers is heel mooi te zien hoe de woning er vóór en na de verbouwing uit zag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

De woning is gelegen aan de Molendijk 25 in Rhoon, dichtbij Rotterdam. Het is op loopafstand van verschillende winkels, een metrostation, sportverenigingen, basisscholen en nog veel meer. Een perfecte ligging dus. Het huis bedraagt in totaal 700 m2 perceel met daarvan 150 m2 aan woonoppervlakte.

De woning heeft in totaal drie slaapkamers. Bij betreding van de woning kom je in een lichte hal terecht waar door de grote ramen veel lichtinval is. In deze hal zit ook een toilet en helemaal vernieuwde meterkast. Door de stalendeur te betreden kom je terecht in een tussenhal met een trap. De woonkamer is te bereiken door schuifdeuren en heeft een prachtige open keuken met allerlei luxe apparaten en een grote eettafel. Verder is er zowel vanuit de kleinere zithoek als de eethoek een prachtig uitzicht op de tuin.

Renovatie huis Funda

Misschien is de bovenverdieping nog wel opvallender dan de beneden verdieping. Boven is namelijk een kleinere slaapkamer omgebouwd tot een indrukwekkende, moderne badkamer. Verder zijn hier drie slaapkamers te vinden met daarbij ook nog een aparte kamer voor het wassen en drogen. De hoofdslaapkamer is aan de achterkant van het huis gelegen en kijkt uit op het mooie groen uit de tuin en biedt daardoor ook veel privacy. Gelukkig is er ook nog ruimte voor een bergzolder die met een vlizotrap te bereiken is.

Ook rondom het huis is er ontzettend veel ruimte te vinden. De ligging van het huis is al gunstig omdat het aan het rustige Molendijk ligt. Er is een oprit aanwezig die veel ruimte heeft en waar meerdere auto’s kwijt kunnen. De woning heeft ook een vrijstaande garage. De tuin is ook via de zijkant van het huis te betreden en loopt qua grond nog een eind door. Perfect voor in de zomer omdat er veel lichtinval is maar er ook genoeg plekken zijn om je lekker in de schaduw terug te trekken.

Renovatie huis Funda

Wat is de nieuwe vraagprijs op Funda?

Het woning was vóór de renovatie 549.000 euro waard. De voorgevel van het huis is van nieuw hout voorzien en er heeft zelfs een dubbele aanbouw plaatsgevonden. Er zijn nieuwe kozijnen geplaatst, er is vloerverwarming bijgekomen, een gloednieuwe keuken is geplaatst en alle vloeren zijn nieuw. De waarde van het huis is door deze gigantische renovatie uit de pan geschoten en staat nu op een mooie vraagprijs van 1.049.000 euro. Je moet het geld maar hebben! Gelukkig is deze mooie gerenoveerde woning helemaal het geld waard.

Check hieronder meer foto’s van de woning in Rhoon:

Huis Funda11 Huis Funda6 Huis Funda7