Het Funda-huis dat het langste te koop staat

Op Funda zijn de meest uiteenlopende huizen te vinden. Je vindt er villa’s en gigantische landerijen, maar ook vind je er excentrieke, rommelige en mega-kleine woningen. Wat de doelgroep nou ook is van de desbetreffende huizen, meestal worden ze al in korte tijd verkocht. Er zijn echter altijd uitzonderingen op regels te vinden. In Heeswijk-Dinther (een plaats in Brabant) is het Funda-huis te vinden dat het langste te koop staat.

Makelaar versus bewoner van Funda-huis

Het Funda-huis dat het langste te koop wordt aangeboden online, is in handen van eigenaar John van de Vorstenbosch. John en zijn makelaar zijn niet bepaald de beste vrienden. Terwijl van de Vorstenbosch van mening is dat zijn makelaar hem door de jaren heen niet genoeg heeft geholpen om zijn woning te verkopen, spreekt zijn makelaar dat tegen. De makelaar denkt namelijk dat de eigenaren het huis diep van binnen eigenlijk helemaal niet wilt verkopen. Het ene woord tegen het andere dus. Wat de reden ook mag zijn, één ding is duidelijk. Het Funda-huis van John staat inmiddels wel héél lang te koop.

funda 494_2160

Zolang staat het huis al te koop

In totaal staat de woning ruim 17 jaar te koop. In die tijd is de woning een flink stuk veranderd. Zo is de keuken bijvoorbeeld veel moderner geworden. Reden dus voor nieuwe foto’s, al kreeg de makelaar daar naar eigen zeggen geen positieve reactie op. Het is dus voorlopig nog maar de vraag of het Funda-huis wel degelijk zal worden verkocht. Zie hieronder nog enkele foto’s:

badkamer 498_2160