Een flinke bak ruimte in Veenendaal

Wanneer je deze woning wilt aanschaffen dan moet je in Veenendaal wezen. Deze stad in de provincie Utrecht heeft een geruime 65.000 inwoners, en bevat genoeg sociale voorzieningen. Bovendien heb je de belangrijkste sociale voorziening (de kroeg) al in je eigen huis zitten. Genoeg ruimte in deze woning in ieder geval. De woning bevat een perceel van 468 vierkante meter. Daarnaast heb je ook nog eens een gigantisch woonoppervlak. Met 515 vierkante meter aan wooncomfort bevat de woning genoeg ruimte om elkaar niet in de weg te lopen. En dat voor het luttele bedrag van 1.750.000 euro.

 

Een kleine rondleiding door de woning én kroeg

Wanneer je de woning betreedt kom je direct in een geruime hal terecht. Deze entree ademt al de ruimte die je in de rest van de woning ook zal terugvinden.

Huis bar

Hierna wandel je direct een heerlijke hoge en lichte woonkeuken in. Met deze ietwat industriële inrichting lijk je hier heerlijk te kunnen kokkerellen en dineren.

Woonkeuken kroeg

Wanneer je de statig ogende trap oploopt, kom je in een tweede woonruimte terecht. Dit lijkt de ideale ruimte om lekker neer te ploffen na een lange werkdag. Bovendien kan je je door de glazen wanden even heerlijk afsluiten, en geluidloos lekker aan de lounge. Voor de rest zijn er nog genoeg slaapkamers in de woning te vinden. Met zes slaapkamers, kom je aan ruimte absoluut niet tekort.

woning veenendaal te koop

Wanneer je door de hoge gang loopt, stuit je op het allerbelangrijkste: de kroeg. De kroeg oogt authentiek bruin, en je zal je hier dan ook als man absoluut op je plek voelen. Bovendien zorgt de pooltafel voor goed vermaak tijdens het drinken. Niks lekkerders dan met een pilsje een balletje tikken.

Huis met bar

Wanneer je nog even de buitenlucht wilt opzoeken, dan is het mogelijk om heerlijk op je dakterras te zitten. Naast dat je daar een heerlijke loungeset kwijt kan, heb je ook nog een minibuitenkeuken waar je perfect je barbecue kan plaatsen.

Dakterras

Helemaal warm geworden van deze woning? De woning aan de Julianastraat 74 staat momenteel op Funda voor maar liefst 1.750.000 euro. Een flinke investering, maar daar krijg je ook wel echt wat voor terug. Bekijk hieronder meerdere foto’s (bron: Funda):

Huis bierkroeg

Woning

Biljart kroeg