Real-life Mario Kart is echt een ding in Tokio

We hebben het hier niet over een standaard ritje door de stad. Dit is een episch avontuur dat je rechtstreeks terugvoert naar je kindertijd, maar dan met een flinke dosis volwassenheid. Jij kiest je personage, trekt een kostuum aan, en springt in een Mario Go Kart voor een race door de echte straten van Tokio. Dit is niet zomaar een activiteit; dit is een ultieme vriendenuitdaging.

Voordat je het asfalt in Tokio onveilig maakt, moet je een paar dingen regelen. Allereerst, zorg ervoor dat je een internationaal rijbewijs hebt. Geen zorgen, dat is een eitje om in Nederland te regelen. En geloof ons: dit wil je niet missen, dus boek je Mario Kart ervaring ruim van tevoren. Dit is populairder dan je denkt, dus wacht niet te lang.

De ervaring wanneer je door de straten racet

Op de dag van de race arriveer je bij het verzamelpunt en word je hartelijk ontvangen door het personeel. Na een korte uitleg kies je je kostuum en ben je klaar om te gaan. De motoren ronken en je bent helemaal op weg. De route voert je langs de meest iconische plekken van Tokio: Shibuya Crossing, de Tokyo Tower, je ziet het allemaal terwijl je racet door de stad.

 

Veiligheid en regels op de weg

Veiligheid is natuurlijk alles. Je rijdt onder begeleiding van een ervaren gids, die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Volg de verkeersregels en toon respect voor andere weggebruikers. Maar geen zorgen, deze gidsen weten precies wat ze doen en zorgen ervoor dat je een veilige, maar spannende rit hebt.

Mario Kart in Tokio is niet zomaar iets, het is een geweldige ervaring. De spanning van het racen, de hilariteit van de kostuums en een superleuke herinnering. Als je ooit in Tokio komt met je vrienden of met wie dan ook. Deze activiteit is een must en je zal hoe dan ook geen spijt krijgen!