Wat maakt deze woning in Maarssen zo apart?

Via het Instagramaccount @liberoaankoop liepen wij deze aparte woning tegen het lijf. Dit account omschrijft het huis als ‘de meest cringy woning ooit’. Maar waarom dan? Op Funda is in de beschrijving te lezen dat het hier om een nette en ruime gezinswoning met een grote carport gaat. Het huis heeft een oppervlakte van 129 m², vijf slaapkamers, een badkamer en een ruime zolderverdieping, wat dit huis dus prima geschikt maakt voor een groot gezin. De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Boomstede in Maarssen. Dit klinkt allemaal als muziek in de oren, right? Zet die gedachte maar uit je hoofd.

 

Zowel in de woonkamer als de slaapkamer is er wel iets heel opmerkelijks te zien. Zo zitten ze beide vol met stopcontacten en andere aansluitingen. Dan hebben we het niet over twee of drie stopcontacten, maar veel meer. In sommige plekken in het huis zijn zelfs camera’s te zien.

woonkamer met stopcontacten vreemd funda

Maar dat is nog niet alles. Er lijkt wel een soort controlekamer te zijn waarmee je, door de camera’s, alles in de gaten kan houden in de woning. Heel luguber. En dan nog het meest creepy van allemaal: Als je goed kijkt, dan zie je zelfs een camera in de badkamer hangen. Waarom zou er op zo’n plek een camera hangen? We kunnen in ieder geval met zekerheid zeggen dat dit de meest cringy woning ooit op Funda is. Zie hieronder een aantal opvallende foto’s van de woning aan de Boomstede 466 te Maarssen:

controlekamer funda woning maarssen

raar huis funda te koop

camera boen douche raar funda huis