Een opvallende woning in Groningen staat te koop

Mensen die ambities hebben om in Groningen te wonen, opgelet! Er is een pareltje vrijgekomen. Deze unieke benedenwoning staat in een voormalig bankgebouw. Het gebouw ligt pal in het centrum op steenworp afstand van de Martinitoren. Lekker in het bruisende stadscentrum wonen dus. Dit is ook nog is een officieel Rijksmonument

De binnenkant van deze woning in Groningen is erg uniek omdat het natuurlijk gebruikt werd als bank vroeger. Ook zijn nog diverse oude (geld)kluizen bewaard gebleven. Het plafond zit op een hoogte van 4,25 meter, hierdoor krijgt de woning een erg open en ruimtelijk gevoel. Er zijn grote ramen aanwezig die zorgen voor goede lichtinval. De afwerking is erg luxe en de authentieke elementen behouden gebleven. Ook is er een royale fraai aangelegde stadstuin aanwezig.

De entree/hal van de woning is in een royale/statige vibe. Het toilet bezit een fonteintje, aan de achterzijde zit de zeer fraaie woonkamer. De keuken is in lichte kleurstelling met kersenhout uitgevoerd en bezit diverse inbouwapparatuur. En wat er bij de keuken opvalt, is natuurlijk de enorme kluisdeur. Sick!

funda 3

De slaapkamers zijn met afmetingen van circa 22 en 21 vierkante meter ‘zeer ruim’ te noemen. Last but not least, de badkamer. Deze is uitgerust met een ligbad/whirlpool, douche en wastafel. Ook heeft het nog een wijnkelder van circa 30 vierkante meter. Genieten.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Samengevat: de woning is een oud bankgebouw met een sfeervolle stadstuin. Ondanks dat het zich midden in de stad bevindt, woon je toch geborgen en privé. Als je deze woning zou willen kopen, zal de prijs rond de 650 duizend euro zitten.

Bekijk hieronder wat foto’s van de woning:

oude bank te koop woning groningen funda

kelder woning

funda 4