Voormalige kaaswinkel is omgebouwd tot stijlvolle woning

Wanneer je een woning wil verkopen via Funda, moet het er wel een beetje aantrekkelijk uitzien. Daar dacht de aannemer van dit huis hetzelfde over. Hij heeft de woning compleet laten verbouwen met alles er op en eraan. Niks ontbreekt. Deze fantastische dubbele benedenwoning van 149 vierkante meter is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid. Dit woonhuis heeft een geschiedenis als voormalige kaaswinkel. Deze is volledig gerenoveerd en getransformeerd. Het resultaat gaat je verbazen.

Bekijk hieronder de before en after foto’s van de woning op Funda:

Het resultaat van de verbouwing van het huis in Amsterdam Zuid

De verbouwing is meer dan geslaagd. Het woonhuis heeft een compleet andere, vooral modernere stijl gekregen. Bij binnenkomst valt het direct op dat deze woning met bijzonder veel smaak en oog voor detail gerenoveerd is. Het heeft een royale living room, voorzien van een moderne open leefkeuken met kookeiland. De keuken is op maat gemaakt in zwarttinten met een Fenix werkblad. Deze leefkeuken is van alle gemakken voorzien, waardoor het koken een groot plezier is. De open verbinding tussen de woonkeuken, eetkamer en living room geeft de woning een luxe uitstraling. In de gehele woonkamer, woonkeuken en eetkamer ligt een prachtige visgraat vloer.

funda makeover woning stijgt met 715.000 euro

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers. Drie slaapkamers zijn gelegen op de souterrain en één slaapkamer op de begane grond. Ook beschikt de woning over een royale master bathroom. Deze badkamer beschikt over een luxe, vrijstaand ligbad met aparte douchekraan. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook een regendouche met glazen wanden en een prachtig wastafelmeubel. De WC en master bathroom zijn voorzien van een hagelwitte gietvloer. Met als kers op de taart een spiegel met anticondens verwarming en touch screen.

funda makeover woning stijgt met 715.000 euro

Naast een prachtige binnenruimte, kan je ook genieten van de buitenlucht in je eigen tuin. De buitenruimte heeft een oppervlakte van maar liefst 47 vierkante meter, gelegen op het westen. De tuin beschikt over sfeervolle verlichting, plantenborders en tuinhuis met terrasoverkapping. Je vergeet even dat je in hartje Amsterdam zit, een gevoel van vrijheid. Met tien minuten zit je namelijk al midden in het centrum van Amsterdam. Het Vondelpark zit om de hoek en aan leuke eettentjes kom je zeker niet te kort.

funda makeover woning stijgt met 715.000 euro

Wat is de vraagprijs op Funda?

Voor de gehele renovatie en verbouwing had de woning een oppervlakte van 156 vierkante meter. Het huis had de vraagprijs van 610.000 euro. Na de renovatie en prachtige makeover was de woning veel meer waard. De vraagprijs steeg met maar liefst 715.000 euro. De woning beschikt nu over 149 vierkante meter en heeft een vraagprijs van 1.325.000 euro. Bekijk de volledige advertentie op Funda.