Een prachtige woning in Gouda staat te koop

Dit huis aan de ‘Achter de Kerk 10’ is gevestigd in Gouda (Zuid-Holland) en gebouwd in 1860. Deze historische woning heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers. Dit is een unieke, charmante woning met heel veel mogelijkheden. En nog een mooi voordeel: het huis staat op een van de meest gewilde plekken midden in het centrum van Gouda. Je kunt hier winkelen en vele terrasjes meepakken. Kroegen bevinden zich ook in deze omgeving, handig als jij en je maten een drankje willen doen. En niet te vergeten: de woning staat naast de beroemde Sint Jan-Kerk.

 

Wat staat er in de Funda advertentie?

Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer en de leefkeuken. De woonkamer loopt over de gehele lengte en vanuit daar heb je toegang tot de royale leefkeuken die is vernieuwd in 2020. De keuken beschikt over koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een combi-oven, een vierpits inductiekookplaat en een afzuigkap. Verder biedt het genoeg ruimte voor een grote eettafel. Ideaal!

De begane grond is erg sfeervol door de mooie hoge plafonds, balkenconstructies, steenstrips en de hoge raampartijen. Via de keuken is er toegang tot de eerste verdieping. Daar bevindt zich de badkamer, twee slaapkamers (eventueel drie) en een souterrain met drie grote vertrekken die je zelf kan indelen, waardoor je je creativiteit helemaal erop los kan laten gaan. Als je de eerste verdieping bereikt, kom je direct aan bij de eerste slaapkamer. De slaapkamer beschikt over een houten vloer. Vanuit die slaapkamer is er toegang tot het toilet, welke beschikt over een duoblok en fonteintje. Via de openslaande deuren krijg je toegang tot de tweede slaapkamer. Via een ophijsbare steektrap kun je ook het dak bereiken. De badkamer staat in verbinding met de tweede slaapkamer. Deze badkamer beschikt over een inloopdouche, twee wastafels met meubels, een designradiator en een kast met een CV-ketel. Een ideale woning dus! Hieronder vind je een paar foto’s (bron: Funda) van het prachtige interieur:

slaapkamer huis funda